Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 11. APRIL: Biku i Raku dobar dan za posao, Strelac ulazi u flert

Saznajte šta vam Mesec u Blizancima donosi za četvrtak 11. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

1712815281_83333fc37a013c803da95e1f44083aa1fa6ceed4.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekti Meseca u Blizancima sa vašim suvladaocem Plutonom u astrološkom polju karijere, u popodnevnim satima, podstiču vas na akciju. Odgovara vam i pozicija Neptuna, simbola mašte, ko se bavite umetnošću, naukom, farmacijom, arheologijom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec pre podne prelazi preko Urana u vašem znaku, donoseći vam sjajne ideje, ali i opasnost od struje. Posle tri sata popodne, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, simbolom novca, donoseći dogovor o novom poslu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Asterioid Eros ulazi u vaš znak, pa nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Vaš vladalac, retrogradni Merkur blizu asterioda Amor, donosi vam upoznavanje sa mlađom osobom preko interneta. Sekstil sa Neptunom, vladaocem polja karijere, najavljuje uspeh piscima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, simbol mašte i inspiracije, u astrološkoj kući podsvesti ali i prepreka, pod uticajem Neptuna, planete mašte i inspiracije, donosi vam novac preko saradnje sa strancima. Promenljivo raspoloženje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec ulazi u Blizance i pod uplivom Venere iz Ovna, podstiče emocije vašeg partnera koji planira zajednički put s vama. Dobar aspekt sa Neptunom u astrološkom polju novca, donosi zaradu umetnicima i sportistima. Smanjite unos šećera.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec, koji upravlja vašim društvenim životom i planovima, u astrološkoj kući karijere, pod uticajem Neptuna i Plutona, odgovara vam Devicama koje se bave kreativnim zanimanjem ili su preko posla prisutne u javnosti. Promenljivo raspoloženje.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Venera, planeta ljubavi i posla, koja upravlja vašim znakom, u sesktilu sa Mesecom koji danas ulazi u Blizance, podstiče posesivnost emotivnog partnera, ali vam zato donosi novčane dobitke. Moguć odlazak na službeni put u popodnevnim satima.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Zbog sekstila između Meseca, simbola emocija, i Venere, partner može biti sklon dramatičnom ispoljavanju emocija. Trigon sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i bogatstva, donosi vam nove poslove, kao i paralelne izvore prihoda.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicije Meseca koji danas ulazi u vaše astrološko polje partnerskih odnosa, donosi vam romantičnu komunikaciju sa Blizancima. Sekstil sa vašim suvladaocem Neptunom, pogoduje Strelcima koji su preko posla prisutni u javnosti.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Harmonični aspekti Meseca, koji popodne ulazi u astrološku kuću svakodnevnih obaveza, donosi sjajne ideje umetnicima rođenim u trećoj dekadi znaka. Pozicija vašeg vladaoca Saturna, simbola prepreka i ograničenja, upozorava na oprez za volanom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca pre podne opominju na oprez prilikom rukovanja električnim uređajima. Spoj vašeg vladaoca Urana i Meseca donosi vam sjajne šanse, kada se radi o kupoprodaji nekretnina. Popodne, susret s nekim kome ste već neko vreme opsesija.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Vaš vladalac, Neptun, planeta mašte i iluzija, pod uplivom Meseca iz Blizanaca, u popodnevnim satima donosi nadahnuće i motivaciju umetnicima i naučnicima. Novac vam pristiže preko paralelnih ili honorarnih izvora prihoda.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas