Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 29. ФЕБРУАР: Јарчеви избегавајте расправе; Девицама стиже романтична порука

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за четвртак 29. фебруар

1709192807_shutterstock_2337074839-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Са Месецом у вашем астролошком пољу финансија, у изазовним аспектима са Марсом и Венером, бићете успешни, ако се бавите послом који подразумева руковање новцем. Ванредни трошкови. партнер и чланови породице очекују да им посветите више пажње.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Бекство од напетости због аспеката Јупитера и Урана у вашем знаку и Месеца у астролошком пољу партнерских односа, проналазите у ангажовању на послу. Вољена особа вам замера што је запостављате због посла. Проводите више времена у природи.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Тригон између Месеца у Шкорпији и вашег владаоца Меркура близу Сунца, који управљају пољима посла и новца, одговара рођенима у трећој декади. Романтичан сусрет с неким кога познајете преко пословних контаката, може постати озбиљна веза. Несаница.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко астролошког поља љубави и креативности, доносећи вам новац преко креатвних и послова у вези са спортом. партнер ће бити склон драматизовању свега у вези са вама и вашим односом. Уносите више течности.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Владалац поља посла, Меркур, у добром аспекту са Месецом у у четвртој астролошкој кући, најављује могућност покретања приватног бизниса, мада сада није прави тренутак. Аспекти Плутона чине вас подложним утицају вољене особе.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Брзи Меркур, симбол логике, владалац вашег знака, прави тригон са Месецом у пољу менталног стања, због чега ћете бити за корак испред других, ако се бавите креативним послом. Добијате поруку од једног романтичног Рака.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Транзит Месеца преко поља посла под упливом планета из Бика, доноси вам паралелне или хонорарне ангажмане. Ваш владалац Венера у загрљају Марса, под упливом Урана, уноси нову дозу романтике у ваш емотивни живот. Водолија вам шаље СМС.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у пољу личности у напетом аспекту са вашим владаоцем Плутоном, симболом моћи и новца, чини вас склоним преиспитивању неких одлука. Јасно вам је да ћете се прилагодити жељама и очекивањима вољене особе, нарочито ако се ради о Јарцу.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер у пољу посла формира изазован аспект са Месецом у Шкорпији, знаку новца и моћи, доносећи вам нове могућности за увећање прихода, ако се бавите купопродајом некретнина или услужним делатностима. Ванредни трошкови.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец прелази преко вашег поља више силе, образујући квадрат са Плутоном, па ћете морати да промените данашњи план на послу. Избегавајте расправе са женама (важи за Јарчеве оба пола). Стара симпатија жели да ступи у контакт са вама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Аспект између Месеца у астролошком пољу каријере и Сатурна, доноси вам зараду преко послова са особама са којима сте некада радили. Уран у квадрату са коњункцијом Венере и Марса,најављује нове сусрете и познанства. Избегавајте алкохол.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Велики водени тригон између Месеца, Сатурна, Сунца и Меркура у вашем знаку, доноси вам сусрет са особом чији посао има везе са честим путовањима. Избегавајте подизање кредита и непланиране трошкове. Пазите се у саобраћају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas