Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. FEBRUAR: Jarčevi izbegavajte rasprave; Devicama stiže romantična poruka

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 29. februar

1709192807_shutterstock_2337074839-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u vašem astrološkom polju finansija, u izazovnim aspektima sa Marsom i Venerom, bićete uspešni, ako se bavite poslom koji podrazumeva rukovanje novcem. Vanredni troškovi. partner i članovi porodice očekuju da im posvetite više pažnje.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Bekstvo od napetosti zbog aspekata Jupitera i Urana u vašem znaku i Meseca u astrološkom polju partnerskih odnosa, pronalazite u angažovanju na poslu. Voljena osoba vam zamera što je zapostavljate zbog posla. Provodite više vremena u prirodi.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Trigon između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura blizu Sunca, koji upravljaju poljima posla i novca, odgovara rođenima u trećoj dekadi. Romantičan susret s nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata, može postati ozbiljna veza. Nesanica.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko astrološkog polja ljubavi i kreativnosti, donoseći vam novac preko kreatvnih i poslova u vezi sa sportom. partner će biti sklon dramatizovanju svega u vezi sa vama i vašim odnosom. Unosite više tečnosti.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vladalac polja posla, Merkur, u dobrom aspektu sa Mesecom u u četvrtoj astrološkoj kući, najavljuje mogućnost pokretanja privatnog biznisa, mada sada nije pravi trenutak. Aspekti Plutona čine vas podložnim uticaju voljene osobe.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Brzi Merkur, simbol logike, vladalac vašeg znaka, pravi trigon sa Mesecom u polju mentalnog stanja, zbog čega ćete biti za korak ispred drugih, ako se bavite kreativnim poslom. Dobijate poruku od jednog romantičnog Raka.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Tranzit Meseca preko polja posla pod uplivom planeta iz Bika, donosi vam paralelne ili honorarne angažmane. Vaš vladalac Venera u zagrljaju Marsa, pod uplivom Urana, unosi novu dozu romantike u vaš emotivni život. Vodolija vam šalje SMS.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u polju ličnosti u napetom aspektu sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom moći i novca, čini vas sklonim preispitivanju nekih odluka. Jasno vam je da ćete se prilagoditi željama i očekivanjima voljene osobe, naročito ako se radi o Jarcu.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter u polju posla formira izazovan aspekt sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, donoseći vam nove mogućnosti za uvećanje prihoda, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili uslužnim delatnostima. Vanredni troškovi.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec prelazi preko vašeg polja više sile, obrazujući kvadrat sa Plutonom, pa ćete morati da promenite današnji plan na poslu. Izbegavajte rasprave sa ženama (važi za Jarčeve oba pola). Stara simpatija želi da stupi u kontakt sa vama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekt između Meseca u astrološkom polju karijere i Saturna, donosi vam zaradu preko poslova sa osobama sa kojima ste nekada radili. Uran u kvadratu sa konjunkcijom Venere i Marsa,najavljuje nove susrete i poznanstva. Izbegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Veliki vodeni trigon između Meseca, Saturna, Sunca i Merkura u vašem znaku, donosi vam susret sa osobom čiji posao ima veze sa čestim putovanjima. Izbegavajte podizanje kredita i neplanirane troškove. Pazite se u saobraćaju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas