Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК, 31. АВГУСТ: Близанци обратите пажњу на посао, а два знака очекује сусрет са некадшњом симпатијом

Сазнајте шта вам доноси пун Месец у рибама у коњункцији са Сатурном

1693465341_shutterstock_2264864863.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Поведите више рачуна о себи, у време данашњег пуног Месеца близу Сатурна, јер сте доста исцрпљени, на ивици снаге. Запитајте се када сте се последњи пут одморили или имали слободан дан. Позив од старе симпатије. Осетљиви зглобови.

БИК (21. 4 - 21. 5)

У време пуног Месеца близу Сатурна у 11. астролошкој кући, требало би да размислите о томе како да своје таленте и вештине, искористите у оквиру неког друштвеног ангажмана. Сусрет с неким ко стиже из иностранства. Осетљива кожа.

БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Пун Месец у коњункцији са Сатурном у астролошком пољу каријере, подсећа вас да желите да промените посао или радно место. Ипак, стрпите се до 15. септембра, када ваш владалац Меркур креће директним ходом. Подложност повредама.

РАК (22.6 - 22.7)

Фаза пуног Месеца, вашег владаоца, близу Сатурна у деветој астролошкој кући, подсећа вас да много тога у вашем животу зависи само од вас. Будите опрезнији приликом договора о сарадњи са странцима. Пазите се у саобраћају.

ЛАВ (23.7 - 22.8)

У време пуног Месеца, у коњункцији са Сатурном, постајете свесни да пут ка решењу ваших проблема води преко боље комуникације са партнером, пословним или емотивним. Имате бољи увид у улагање вашег новца, али и ваше енергије и знања.

ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

У време пуног Месеца близу Сатурна, у вашој седмој астролошкој кући, партнерски односи могу бити на проби, некој врсти теста, како у браку, тако и у послу. Ипак, свесни сте да постоји компромисно решење. Промените начин исхране.

ВАГА (23.9 - 22.10)

Пун Месец близу Сатурна у астролошком пољу свакодневице, опомиње вас да је крајње време да обратите пажњу на своје здравствено стање, јер сте очигледно преценили своје снаге и могућности. Могући проблеми са циркулацијом и стопалима.

ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Са пуним Месецом у коњункцији са Сатурном у петој астролошкој кући, подсетите се да само ви можете да подстакнете и своје креативне потенцијале, али и да утичете на побољшање односа са љубавним партнером. Избегавајте алкохол.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Пун Месец, близу Сатурна у четвртом астролошком пољу, подсећа вас да је потребно да се наоружате стрпељењем, када се ради о подродичним проблемима или бризи за старијег члана породице. Сазнаћете и неке, до сада, добро скривене тајне.

ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Са пуним Месецом близу вашег владаоца Сатурна, у трећој астролошкој кући, требало би да обратите више пажње на комуникацију са својим непосредним окружењем, од најближе родбине до комшилука. Склони сте нелогичним закључцима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

У време последње Месечеве четврти близу вашег сувладаоца Сатурна, крајње је време да се запитате шта можете да урадите за себе, а да за тренутак оставите по страни проблеме свих оних којима непрестано помажете. Сусрет са старом симпатијом.

РИБЕ (20.2 - 20.3)

Пун Месец близу Сатурна у Рибама, чини вас преосетљивим, рањивим, пристрасним и склоним нелогичним закључцима, а самим тим и погрешним одлукама. Зато се стрпите до 15. септембра, када Меркур креће директним ходом. Проблеми са зглобовима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas