Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ, 3. МАРТ: Бикове чека сусрет са шармантном особом; Водолије чека романса са старом симпатијом

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за четвртак 29. фебруар, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље.

1709449325_83333fc37a013c803da95e1f44083aa1fa6ceed4.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Последња Месечева четврт у Стрелцу прави добар аспект са вашим владаоцем Марсом, планетом акције, доносећи вам увећање зараде преко странаца. Имате подршку особе на положају. Вољена особа жели да разговара с вама о важној теми. Бол у леђима.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера, прави секстил са последњом Месечевом четврти у астролошком пољу финансија, али ипак добар део зараде може да вам оде на ванредне трошкове. Изненадни сусрет са шармантном особом на неком путу. Избегавајте алкохол.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

У време последње Месечеве четврти у Стрелцу, рођени у другој декади требало би да воде више рачуна приликом договора и потписивања уговора са странцима. Дугогодишњи партнер показује знаке љубоморе и посесивности. Пазите се за воланом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Фаза последње четврти вашег владаоца Месеца у Стрелцу доноси вам могућност одлагања неких послова са особама које живе у иностранству. Познанство са млађом особом преко интернета може да прерасте у нешто озбиљније. Проводите више времена са пријатељима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Владалац вашег надахнућа и талената, Месец, данас образује фазу последње четврти у Стрелцу, доносећи увећање прихода спортистима и уметницима, нарочито онима који имају ангажмане у иностранству. Избегавајте расправе са женама на послу. Потребан вам је одмор.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

У време последње Месечеве четврти у Стрелцу, данас, будите опрезнији уколико планирате склапања нових договора са странцима. Напет аспект између Урана и Венере, планета флерта и љубави, доноси вам романтичан сусрет са особом са посла. Несаница.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Последња Месечева четврт у Стрелцу, једном годишње, а ове године, 3. марта, доноси вам новчане добитке преко иностранства, путовања и образовања, нарочито ако се бавите интелектуалном делатношћу. Време је за рекреацију.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

У време последње Месечеве четврти у Стрелцу, која данас прави добар аспект са вашим владаоцем Марсом, можете да очекујете и новац преко странаца али и непланиране трошкове. Клоните се расправа са женама. Подложност спортским повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Једном годишње, последња Месечева четврт нађе се у вашем знаку, а ове то ће бити године 3. марта. Пошто Месец прави напет аспект са вашим владаоцем Јупитером, немојте да улажете у нове послове, већ приводите крају старе. Опрез у саобраћају.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Последња Месечева четврт у Стрелцу, данас прави напет аспект са вашим владаоцем Сатурном па неко може покушати да вас завара лажним обећањима. Слободни Јарчеви могу да упознају особу која стиже са дужег пута. Један Рак мисли на вас.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Последња Месечева четврт у астролошкој кући планова, најављују успех уметницима, дизајнерима, запосленима у туризму. Брачни партнер очекује да испуните једно обећање. Романтичан сусрет са старом симпатијом. Опрез у саобраћају.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

У време последње Месечеве четврти у Стрелцу, новац вам стиже преко особа из немачког језичког подручја. Заузета особа коју познајете преко посла шаље вам позив за излазак, док слободне Рибе имају шансе за упознавање преко интернета. Проводите више времена са пријатељима.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas