Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. MART: Bikove čeka susret sa šarmantnom osobom; Vodolije čeka romansa sa starom simpatijom

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 29. februar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje.

1709449325_83333fc37a013c803da95e1f44083aa1fa6ceed4.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Poslednja Mesečeva četvrt u Strelcu pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, planetom akcije, donoseći vam uvećanje zarade preko stranaca. Imate podršku osobe na položaju. Voljena osoba želi da razgovara s vama o važnoj temi. Bol u leđima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, pravi sekstil sa poslednjom Mesečevom četvrti u astrološkom polju finansija, ali ipak dobar deo zarade može da vam ode na vanredne troškove. Iznenadni susret sa šarmantnom osobom na nekom putu. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Strelcu, rođeni u drugoj dekadi trebalo bi da vode više računa prilikom dogovora i potpisivanja ugovora sa strancima. Dugogodišnji partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti. Pazite se za volanom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Faza poslednje četvrti vašeg vladaoca Meseca u Strelcu donosi vam mogućnost odlaganja nekih poslova sa osobama koje žive u inostranstvu. Poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta može da preraste u nešto ozbiljnije. Provodite više vremena sa prijateljima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vladalac vašeg nadahnuća i talenata, Mesec, danas obrazuje fazu poslednje četvrti u Strelcu, donoseći uvećanje prihoda sportistima i umetnicima, naročito onima koji imaju angažmane u inostranstvu. Izbegavajte rasprave sa ženama na poslu. Potreban vam je odmor.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Strelcu, danas, budite oprezniji ukoliko planirate sklapanja novih dogovora sa strancima. Napet aspekt između Urana i Venere, planeta flerta i ljubavi, donosi vam romantičan susret sa osobom sa posla. Nesanica.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Poslednja Mesečeva četvrt u Strelcu, jednom godišnje, a ove godine, 3. marta, donosi vam novčane dobitke preko inostranstva, putovanja i obrazovanja, naročito ako se bavite intelektualnom delatnošću. Vreme je za rekreaciju.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Strelcu, koja danas pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, možete da očekujete i novac preko stranaca ali i neplanirane troškove. Klonite se rasprava sa ženama. Podložnost sportskim povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt nađe se u vašem znaku, a ove to će biti godine 3. marta. Pošto Mesec pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, nemojte da ulažete u nove poslove, već privodite kraju stare. Oprez u saobraćaju.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Poslednja Mesečeva četvrt u Strelcu, danas pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom pa neko može pokušati da vas zavara lažnim obećanjima. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju osobu koja stiže sa dužeg puta. Jedan Rak misli na vas.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući planova, najavljuju uspeh umetnicima, dizajnerima, zaposlenima u turizmu. Bračni partner očekuje da ispunite jedno obećanje. Romantičan susret sa starom simpatijom. Oprez u saobraćaju.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Strelcu, novac vam stiže preko osoba iz nemačkog jezičkog područja. Zauzeta osoba koju poznajete preko posla šalje vam poziv za izlazak, dok slobodne Ribe imaju šanse za upoznavanje preko interneta. Provodite više vremena sa prijateljima.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas