Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ, 7. ЈАНУАР: Ваге водите рачуна о трошковима, Стрелчеви обратите више пажње на партнера

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1704614307_shutterstock_2355065891.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у Шкорпији, у који "пада" ваша астролошка кућа финансија, прави опозицију са фиксном звездом Алгол, па су могући ванредни трошкови ако се бавите некретнинама, грађевинским радовима, сређивањем стамбеног простора.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Позиција Месеца, који управља вашом менталном активношћу, у седмом астролошком пољу, пружа вам шансу да реализујете неке креативне идеје, нарочито ако сте присутни у јавности, преко посла. Послушајте савет једног Јарца или Риба.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Преузели сте на себе гомилу обавеза, што вас додатно нервира, јер не знате како ћете да их завршите. Месец данас управља вашим финансијама из астролошке куће свакодневице, па би било боље да избегавате непотребне трошкове. Несаница.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Позиција вашег владаоца Месеца у Шкорпији, чини вас спремним да реализујете пословну или емотивну везу са воденим знаком, нарочито ако је ваше занимање на било који начин повезано са уметношћу, спортом, образовањем младих. Избегавајте алкохол.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у Шкорпији у изазовном аспекту са фиксном звездом Алгол, наглашава вашу интуицију и креативност. Јулски Лавови су ангажовани на покретању приватне или неког вида породичне делатности, док августовски треба да пазе ако улажу новац.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец у астролошком пољу менталног стања и комуникација, подстиче вас на размишљање о послу који би могао да вам обезбеди стабилан извор прихода на дуже стазе. Астероиди Срећа и Црни Месец Лилит у вашем знаку, чине вас омиљеним и популарним у друштву .

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са Месецом у астролошкој кући посла и новца, који прави напет аспект са фиксном звездом Алгол, требало би да поведете више рачуна о трошковима као и да избегавате конфликте са женама. Страствени заједнички тренуци са партнером.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец, владалац астролошке куће иностранства, прелази преко вашег знака, доносећи вам могућност уговарања нових пословних аранжмана са странцима. Добијате позив за излазак од једног Јарца. Заузете Шкорпије очекују расправе са вољеном особом.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у астролошкој кући препрека и ограничења, образује напет аспект са фиксном звездом Алгол, па узрок ваше нервозе могу бити финансије и обавезе на радном месту. Имате утисак да брачни или дугогодишњи партнер нешто жели да сакрије од вас.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Са Месецом у астролошкој кући планова, имате подршку пријатеља на положају, али ипак поведете рачуна о томе с ким делите своје идеје о новим пројектима. Вољена особа покушава да се с вама договори о одласку на заједнички пут у иностранство.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у астролошкој кући каријере подстиче вашу амбицију, нарочито уколико се бавите купопродајом некретнина, грађевинским радовима, угоститељством, хотелијерством, туризмом. Послушајте савет једног Бика или Шкорпије.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у Шкорпији, у коју "пада" ваше астролошко поље контаката са странцима, преко пријатеља можете добити понуду за дугорочан и исплатив пословни аранжман. Особа којој сте већ дуже време опсесија, жели да вас види. Избегавајте алкохол.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas