Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. JANUAR: Vage vodite računa o troškovima, Strelčevi obratite više pažnje na partnera

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

1704614307_shutterstock_2355065891.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Škorpiji, u koji "pada" vaša astrološka kuća finansija, pravi opoziciju sa fiksnom zvezdom Algol, pa su mogući vanredni troškovi ako se bavite nekretninama, građevinskim radovima, sređivanjem stambenog prostora.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Meseca, koji upravlja vašom mentalnom aktivnošću, u sedmom astrološkom polju, pruža vam šansu da realizujete neke kreativne ideje, naročito ako ste prisutni u javnosti, preko posla. Poslušajte savet jednog Jarca ili Riba.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Preuzeli ste na sebe gomilu obaveza, što vas dodatno nervira, jer ne znate kako ćete da ih završite. Mesec danas upravlja vašim finansijama iz astrološke kuće svakodnevice, pa bi bilo bolje da izbegavate nepotrebne troškove. Nesanica.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca u Škorpiji, čini vas spremnim da realizujete poslovnu ili emotivnu vezu sa vodenim znakom, naročito ako je vaše zanimanje na bilo koji način povezano sa umetnošću, sportom, obrazovanjem mladih. Izbegavajte alkohol.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u Škorpiji u izazovnom aspektu sa fiksnom zvezdom Algol, naglašava vašu intuiciju i kreativnost. Julski Lavovi su angažovani na pokretanju privatne ili nekog vida porodične delatnosti, dok avgustovski treba da paze ako ulažu novac.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u astrološkom polju mentalnog stanja i komunikacija, podstiče vas na razmišljanje o poslu koji bi mogao da vam obezbedi stabilan izvor prihoda na duže staze. Asteroidi Sreća i Crni Mesec Lilit u vašem znaku, čine vas omiljenim i popularnim u društvu .

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa Mesecom u astrološkoj kući posla i novca, koji pravi napet aspekt sa fiksnom zvezdom Algol, trebalo bi da povedete više računa o troškovima kao i da izbegavate konflikte sa ženama. Strastveni zajednički trenuci sa partnerom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec, vladalac astrološke kuće inostranstva, prelazi preko vašeg znaka, donoseći vam mogućnost ugovaranja novih poslovnih aranžmana sa strancima. Dobijate poziv za izlazak od jednog Jarca. Zauzete Škorpije očekuju rasprave sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u astrološkoj kući prepreka i ograničenja, obrazuje napet aspekt sa fiksnom zvezdom Algol, pa uzrok vaše nervoze mogu biti finansije i obaveze na radnom mestu. Imate utisak da bračni ili dugogodišnji partner nešto želi da sakrije od vas.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u astrološkoj kući planova, imate podršku prijatelja na položaju, ali ipak povedete računa o tome s kim delite svoje ideje o novim projektima. Voljena osoba pokušava da se s vama dogovori o odlasku na zajednički put u inostranstvo.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući karijere podstiče vašu ambiciju, naročito ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina, građevinskim radovima, ugostiteljstvom, hotelijerstvom, turizmom. Poslušajte savet jednog Bika ili Škorpije.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u Škorpiji, u koju "pada" vaše astrološko polje kontakata sa strancima, preko prijatelja možete dobiti ponudu za dugoročan i isplativ poslovni aranžman. Osoba kojoj ste već duže vreme opsesija, želi da vas vidi. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas