Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 22. СЕПТЕМБАР: Ваге чека заслужени успех, а Водолије ново познанство

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за петак 22. септембар

1695368146_shutterstock_1824690050.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Добри аспекти Месеца са љубавним планетама, Венером у Лаву и Марсом у Ваги, најављују буру страсти, а секстил са Сатурном наглашава емотивне реакције. Напети аспекти Месеца доносе вам трзавице на послу, одлагање планова и расправе са сарадницима.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец прелази преко последње декаде Стрелца, образујући изазовне аспекте са планетама у вашем знаку, што неповољно утиче на финансијску ситуацију мајских Бикова. Очекује вас страствени сусрет са неким ко већ дуго мисли на вас.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Позиција љубавних планета, Венере и Марса, одговара Близанцима друге декаде, који на краћем путу или предавању, могу да упознају Стрелца. Аспекти вашег владаоца Меркура, доносе конфликте са брачним партнером и члановима породице.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко Стрелца, доносећи рођенима у последњој декади проблеме са документацијом и постизањем договора. Један Бик настоји да вам се нађе при руци за све што вам је потребно. Саветује се повећан опрез у саобраћају.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Одговара вам транзит Месеца преко последњих степени Стрелца, када је реч о љубавном животу и креативним потенцијалима. Међутим, требало би да поведете више рачуна о финансијама и да избегавате расправе са сарадницима. Чувајте се за волоаном.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур у квадрату са Месецом који прелази преко четврте астролошке куће, доноси трзавице у дому, са члановима породице. Преговори о пословном аранжману са особама које живе у иностранству, неће ићи оним током који сте прижељкивали.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Месец у тригону са вашим владаоцем Венером, планетом љубави и новца, октобарским Вагама доноси успех на испитима и у пословима који подразумевају чешћа путовања. Када сазнате која особа вам ради иза леђа, лако ћете се изборити са њом.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Добре позиције владалаца вашег знака, Марса и Плутона, у односу на Месец, доносе вам новац и могућност сарадње са странцима. Ипак, будите опрезни уколико је неки ваш пријатељ укључен у преговоре о новом пословном аранжману. Несаница.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Напети аспекти Месеца са вашим владаоцима, Јупитером и Нептуном, планетама експанзије и заблуда, уносе тензију у породичне и односе са сарадницима. Љубавни живот слободних Стрелаца обећава сусрете и познанства на краћем путу.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Ваш владалац Сатурн у астролошкој кући комуникација образује секстил са Месецом, што наговештава могућност почетка тајне романсе са особом која стиже са пута или живи у другом граду или земљи. Пословна ситуација захтева већи опрез са финансијама.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Месец у астролошкој кући неочекиваних ситуација образује напет аспект са вашим владаоцем Ураном у кући приватности, доносећи вам расправе у дому. На неком дружењу са пријатељима, можете да упознате темпераментног Лава или духовитог Овна.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Изазовни аспекти Месеца са вашим владаоцима, Нептуном и Јупитером, упозоравају да обратите више пажње на однос са сарадницима. Страствени сусрет са особом коју познајете преко пословних контаката. Заузете Рибе очекује разговор са партнером.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas