Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 22. SEPTEMBAR: Vage čeka zasluženi uspeh, a Vodolije novo poznanstvo

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 22. septembar

1695368146_shutterstock_1824690050.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Dobri aspekti Meseca sa ljubavnim planetama, Venerom u Lavu i Marsom u Vagi, najavljuju buru strasti, a sekstil sa Saturnom naglašava emotivne reakcije. Napeti aspekti Meseca donose vam trzavice na poslu, odlaganje planova i rasprave sa saradnicima.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec prelazi preko poslednje dekade Strelca, obrazujući izazovne aspekte sa planetama u vašem znaku, što nepovoljno utiče na finansijsku situaciju majskih Bikova. Očekuje vas strastveni susret sa nekim ko već dugo misli na vas.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pozicija ljubavnih planeta, Venere i Marsa, odgovara Blizancima druge dekade, koji na kraćem putu ili predavanju, mogu da upoznaju Strelca. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, donose konflikte sa bračnim partnerom i članovima porodice.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko Strelca, donoseći rođenima u poslednjoj dekadi probleme sa dokumentacijom i postizanjem dogovora. Jedan Bik nastoji da vam se nađe pri ruci za sve što vam je potrebno. Savetuje se povećan oprez u saobraćaju.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Odgovara vam tranzit Meseca preko poslednjih stepeni Strelca, kada je reč o ljubavnom životu i kreativnim potencijalima. Međutim, trebalo bi da povedete više računa o finansijama i da izbegavate rasprave sa saradnicima. Čuvajte se za voloanom.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u kvadratu sa Mesecom koji prelazi preko četvrte astrološke kuće, donosi trzavice u domu, sa članovima porodice. Pregovori o poslovnom aranžmanu sa osobama koje žive u inostranstvu, neće ići onim tokom koji ste priželjkivali.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi i novca, oktobarskim Vagama donosi uspeh na ispitima i u poslovima koji podrazumevaju češća putovanja. Kada saznate koja osoba vam radi iza leđa, lako ćete se izboriti sa njom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Dobre pozicije vladalaca vašeg znaka, Marsa i Plutona, u odnosu na Mesec, donose vam novac i mogućnost saradnje sa strancima. Ipak, budite oprezni ukoliko je neki vaš prijatelj uključen u pregovore o novom poslovnom aranžmanu. Nesanica.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Napeti aspekti Meseca sa vašim vladaocima, Jupiterom i Neptunom, planetama ekspanzije i zabluda, unose tenziju u porodične i odnose sa saradnicima. LJubavni život slobodnih Strelaca obećava susrete i poznanstva na kraćem putu.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn u astrološkoj kući komunikacija obrazuje sekstil sa Mesecom, što nagoveštava mogućnost početka tajne romanse sa osobom koja stiže sa puta ili živi u drugom gradu ili zemlji. Poslovna situacija zahteva veći oprez sa finansijama.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući neočekivanih situacija obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Uranom u kući privatnosti, donoseći vam rasprave u domu. Na nekom druženju sa prijateljima, možete da upoznate temperamentnog Lava ili duhovitog Ovna.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Izazovni aspekti Meseca sa vašim vladaocima, Neptunom i Jupiterom, upozoravaju da obratite više pažnje na odnos sa saradnicima. Strastveni susret sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Zauzete Ribe očekuje razgovor sa partnerom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas