Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за петак 7.јул 2023: Близанци под стресом због посла, ванредни трошкови очекују Лава, Шкорпију- дан за љубав

Погледајте како су вашем знаку звезде данас наклоњене

1688707551_shutterstock_1209883354-Venera.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Нервозни сте када Месец, владалац астролошке куће дома, породице и приватног бизниса, прелази преко Сатурна, владаоца куће каријере, у кући непријатеља. Имате жељу да ствари поставите на своје место, како би се тачно знало ко шта ради.

Бик

Транзит Месеца преко Сатурна у Рибама, делује подстицајно на вас ако се бавите медицином, фармацијом, археологијом, историјом. Имате подршку Рака и Јарца. Опозиција са вашим владаоцем Венером, опомиње да поведете више рачуна о исхрани.

 
Близанци

Прелазак Месеца преко Сатурна у кући каријере на вас делује стресно јер имате много посла, а сарадници не показују добру вољу да вам помогну. Напет аспект са вашим владаоцем Меркуром у кући новца, доноси вам зараду преко неког хонорарног ангажмана.

Рак

Ваш владалац Месец у коњункцији са планетом препрека,Сатурном, у деветом астролошком пољу, доноси вам контакте са особама или родбином из иностранства. Аспекти са Марсом и ретроградним Плутоном опомињу да избегавате непотребне трошкове.

Лав

Са коњукцијом Месеца и Сатурна у осмој астролошкој кући, нисте превише расположени, а имате и непланирате трошкове, ако сте рођени у трећој декади. Венера у вашем знаку под утицајима Плутона и Нептуна, упозорава да избегавате ризичне инвестиције.

 
Девица

Владалац астролошког поља пријатеља, Месец, близу Сатурна у пољу партнерских односа, образује напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, планетом комуникација, па може доћи до расправе са колегама и пријатељима, ако сте августовска Девица.

Вага

Транзит Месеца, владаоца астролошке куће каријере преко Сатурна у кући посла, под утицајем вашег владаоца Венере, пролонгира реализацију договора о новом аранжману. Међутим, уз подршку Плутона, планете моћи, ствари долазе на своје место.

 
Шкорпија

Месец, симбол емоција у коњункцији са Сатурном у пољу љубави, под упливом моћног Јупитера из Бика, повољно утиче на однос са партнером. Напет аспект Венере са вашим владаоцем Плутоном покреће разговор о важним темама са вољеном особом.

Стрелац

Коњукција Месеца и Сатурна у Рибама, владалаца астролошких кућа вашег и партнеровог новца, подстиче ваше амбиције у вези са приватним или породичним послом. Ипак, могући су и неки непланирани трошкови. Добијате позив за излазак од Лава.

Јарац

Ваш владалац Сатурн у коњункцији са Месецом у астролошком пољу комуникација, доноси инспирацију уметницима и спортистима. Брачни или дугогодишњи партнер подстиче ваше амбиције, нарочито ако се ради о неком воденом знаку. Један Рак мисли на вас.

 
Водолија

Транзит Месеца преко Сатурна, сувладаоца вашег знака и владаоца куће препрека, у Рибама, успорава реализацију неких пословних аранжмана. Усредсређени сте на обављање досадних, рутинских послова, које нико други уместо вас неће урадити.

Рибе

Месец близу Сатурна у вашем знаку прави добар аспект са моћним Јупитером у Бику, владаоцем поља каријере и ви уговарате нове послове са странцима. Планирате и одлазак на краћи пут са љубавним партнером који вам се већ жалио да га запостављате.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas