Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za petak 7.jul 2023: Blizanci pod stresom zbog posla, vanredni troškovi očekuju Lava, Škorpiju- dan za ljubav

Pogledajte kako su vašem znaku zvezde danas naklonjene

1688707551_shutterstock_1209883354-Venera.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Nervozni ste kada Mesec, vladalac astrološke kuće doma, porodice i privatnog biznisa, prelazi preko Saturna, vladaoca kuće karijere, u kući neprijatelja. Imate želju da stvari postavite na svoje mesto, kako bi se tačno znalo ko šta radi.

Bik

Tranzit Meseca preko Saturna u Ribama, deluje podsticajno na vas ako se bavite medicinom, farmacijom, arheologijom, istorijom. Imate podršku Raka i Jarca. Opozicija sa vašim vladaocem Venerom, opominje da povedete više računa o ishrani.

 
Blizanci

Prelazak Meseca preko Saturna u kući karijere na vas deluje stresno jer imate mnogo posla, a saradnici ne pokazuju dobru volju da vam pomognu. Napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom u kući novca, donosi vam zaradu preko nekog honorarnog angažmana.

Rak

Vaš vladalac Mesec u konjunkciji sa planetom prepreka,Saturnom, u devetom astrološkom polju, donosi vam kontakte sa osobama ili rodbinom iz inostranstva. Aspekti sa Marsom i retrogradnim Plutonom opominju da izbegavate nepotrebne troškove.

Lav

Sa konjukcijom Meseca i Saturna u osmoj astrološkoj kući, niste previše raspoloženi, a imate i neplanirate troškove, ako ste rođeni u trećoj dekadi. Venera u vašem znaku pod uticajima Plutona i Neptuna, upozorava da izbegavate rizične investicije.

 
Devica

Vladalac astrološkog polja prijatelja, Mesec, blizu Saturna u polju partnerskih odnosa, obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, planetom komunikacija, pa može doći do rasprave sa kolegama i prijateljima, ako ste avgustovska Devica.

Vaga

Tranzit Meseca, vladaoca astrološke kuće karijere preko Saturna u kući posla, pod uticajem vašeg vladaoca Venere, prolongira realizaciju dogovora o novom aranžmanu. Međutim, uz podršku Plutona, planete moći, stvari dolaze na svoje mesto.

 
Škorpija

Mesec, simbol emocija u konjunkciji sa Saturnom u polju ljubavi, pod uplivom moćnog Jupitera iz Bika, povoljno utiče na odnos sa partnerom. Napet aspekt Venere sa vašim vladaocem Plutonom pokreće razgovor o važnim temama sa voljenom osobom.

Strelac

Konjukcija Meseca i Saturna u Ribama, vladalaca astroloških kuća vašeg i partnerovog novca, podstiče vaše ambicije u vezi sa privatnim ili porodičnim poslom. Ipak, mogući su i neki neplanirani troškovi. Dobijate poziv za izlazak od Lava.

Jarac

Vaš vladalac Saturn u konjunkciji sa Mesecom u astrološkom polju komunikacija, donosi inspiraciju umetnicima i sportistima. Bračni ili dugogodišnji partner podstiče vaše ambicije, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku. Jedan Rak misli na vas.

 
Vodolija

Tranzit Meseca preko Saturna, suvladaoca vašeg znaka i vladaoca kuće prepreka, u Ribama, usporava realizaciju nekih poslovnih aranžmana. Usredsređeni ste na obavljanje dosadnih, rutinskih poslova, koje niko drugi umesto vas neće uraditi.

Ribe

Mesec blizu Saturna u vašem znaku pravi dobar aspekt sa moćnim Jupiterom u Biku, vladaocem polja karijere i vi ugovarate nove poslove sa strancima. Planirate i odlazak na kraći put sa ljubavnim partnerom koji vam se već žalio da ga zapostavljate.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas