Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 1. АПРИЛ: Раку неко ради иза леђа, Девица да се пази погрешне одлуке, Стрелцу стиже новац

Сазнајте шта вам Меркур, који креће ретроградним ходом, преко Овна, доноси за понедељак 1. април, шта вас очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, како ћете се слагати са укућанима...

1711950095_17d0e41b6114f6db3ede9a43fc7178b82c3ace2c.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Меркур, планета логике и комуникација, вечерас, креће ретроградним ходом преко вашег знака, подсећајући вас на то колико заправо вредите, не другима, већ себи. Послушајте савет Стрелца. Сусрет са особом која често путује због посла.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у Јарцу рано ујутру образује напет аспект са вашим владаоцем Венером, доносећи вам конфликт са љубавним партнером.Обнова контакта са старом симпатијом, од које добијате поруку романтичног садржаја. Тајни договор о новом пословном пројекту.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур у вечерњим сатима креће ретроградним ходом доносећи вам сусрет са старим пријатељем из другог града. Решавате односе у породици и са рођацима. Месец у астролошком пољу финансија, доноси вам новац преко странаца.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у квадрату са Венером, ујутру вам доноси ванредне трошкове. Ретроградни ход Меркура преко астролошког поља неоријатеља упозорава да предухитрите некога ко вам ради иза леђа, било да се ради о сарадницима или рођацима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Меркур вечерас креће ретроградним ходом, па планирате пословне пројекте са пријатељима, али и са љубавним партнером. Аспект између Месеца и Марса доноси вам могућност брзе зараде. Познанатво са шармантном особом у вечерњим сатима.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур увече креће ретроградним ходом - обратите пажњу на финасније, мада ће вам стићи неке закаснеле исплате. Аспекти са Нептуном, планетом заблуда, чине вас склоним погрешним одлукама када се ради о вољеној особи.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Меркур вечерас креће ретроградним ходом и ви сте спремни да отворено поразговарае са љубавним али и пословним партнером о нечему што је важн за обоје. Аспект Месеца и вашег владаоца Венере, доноси конфликт са чланом породице или сарадником.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Дистанцирате се од неких сарадника, док за друге правите места у свом животу, као и за нове планове. Аспект Месеца у Јарцу и вашег владаоца Марса, доноси вам новац преко уметничких, спортских и едукативних пројеката за децу.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Владалац ваших партнерских односа, Меркур, вечерас креће ретроградним ходом, донсећи вам обнову контакта или везе са старом симпатијом. Месец у астролошком пољу посла у тригону са вашим владаоцем Јупитером, доноси вам новац.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Улажете у породични или неки други вид самосталне делатности која укључује сарадњу са странцима. Месец у вашем знаку образује добре аспекте са Јупитером и Ураном доносећи вам новац преко креативних делатности и спорта. Сусрет са Рибама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са Меркуром који вечерас креће ретроградним ходом, мењате однос према рођацима, сарадницима, комшијама, а ако сте родитељ и према деци. Месец у Јарцу прави тригон са вашим владаоцем Ураном, доносећи вам новац преко паралелног посла.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Меркур, владалац ваших партнерских односа, вечерас креће ретроградним ходом - успостављате нов начин споразумевања са вољеном особом и пословним сарадницима. Сусрет са особом која вам може прећутати да је заузета. Променљиво расположење.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas