Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 1. APRIL: Raku neko radi iza leđa, Devica da se pazi pogrešne odluke, Strelcu stiže novac

Saznajte šta vam Merkur, koji kreće retrogradnim hodom, preko Ovna, donosi za ponedeljak 1. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, kako ćete se slagati sa ukućanima...

1711950095_17d0e41b6114f6db3ede9a43fc7178b82c3ace2c.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Merkur, planeta logike i komunikacija, večeras, kreće retrogradnim hodom preko vašeg znaka, podsećajući vas na to koliko zapravo vredite, ne drugima, već sebi. Poslušajte savet Strelca. Susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u Jarcu rano ujutru obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam konflikt sa ljubavnim partnerom.Obnova kontakta sa starom simpatijom, od koje dobijate poruku romantičnog sadržaja. Tajni dogovor o novom poslovnom projektu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur u večernjim satima kreće retrogradnim hodom donoseći vam susret sa starim prijateljem iz drugog grada. Rešavate odnose u porodici i sa rođacima. Mesec u astrološkom polju finansija, donosi vam novac preko stranaca.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u kvadratu sa Venerom, ujutru vam donosi vanredne troškove. Retrogradni hod Merkura preko astrološkog polja neorijatelja upozorava da preduhitrite nekoga ko vam radi iza leđa, bilo da se radi o saradnicima ili rođacima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Merkur večeras kreće retrogradnim hodom, pa planirate poslovne projekte sa prijateljima, ali i sa ljubavnim partnerom. Aspekt između Meseca i Marsa donosi vam mogućnost brze zarade. Poznanatvo sa šarmantnom osobom u večernjim satima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur uveče kreće retrogradnim hodom - obratite pažnju na finasnije, mada će vam stići neke zakasnele isplate. Aspekti sa Neptunom, planetom zabluda, čine vas sklonim pogrešnim odlukama kada se radi o voljenoj osobi.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Merkur večeras kreće retrogradnim hodom i vi ste spremni da otvoreno porazgovarae sa ljubavnim ali i poslovnim partnerom o nečemu što je važn za oboje. Aspekt Meseca i vašeg vladaoca Venere, donosi konflikt sa članom porodice ili saradnikom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Distancirate se od nekih saradnika, dok za druge pravite mesta u svom životu, kao i za nove planove. Aspekt Meseca u Jarcu i vašeg vladaoca Marsa, donosi vam novac preko umetničkih, sportskih i edukativnih projekata za decu.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vladalac vaših partnerskih odnosa, Merkur, večeras kreće retrogradnim hodom, donseći vam obnovu kontakta ili veze sa starom simpatijom. Mesec u astrološkom polju posla u trigonu sa vašim vladaocem Jupiterom, donosi vam novac.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Ulažete u porodični ili neki drugi vid samostalne delatnosti koja uključuje saradnju sa strancima. Mesec u vašem znaku obrazuje dobre aspekte sa Jupiterom i Uranom donoseći vam novac preko kreativnih delatnosti i sporta. Susret sa Ribama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa Merkurom koji večeras kreće retrogradnim hodom, menjate odnos prema rođacima, saradnicima, komšijama, a ako ste roditelj i prema deci. Mesec u Jarcu pravi trigon sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam novac preko paralelnog posla.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Merkur, vladalac vaših partnerskih odnosa, večeras kreće retrogradnim hodom - uspostavljate nov način sporazumevanja sa voljenom osobom i poslovnim saradnicima. Susret sa osobom koja vam može prećutati da je zauzeta. Promenljivo raspoloženje.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas