Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 13. НОВЕМБАР: Бикове очекују новчани приливи, Ваге љубоморне сцене

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље

1699862147_shutterstock_2044434596-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Једном годишње (данас) млад Месец нађе се у Шкорпији, вашем астролошком пољу финансија, ризика и страсти. Аспекти са вашим владаоцима, Плутоном и Марсом, доносе вам новац, али и ванредне трошкове. Сусрет са униформисаном особом. Подложност повредама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Млад Месец у Шкорпији, који се једном годишње (данас)образује у вашој астролошкој кући партнерских односа, упозорава на могућност расправа или љубоморних сцена са вољеном особом.Аспекти вашег владаоца Венере, доносе вам новац преко странаца.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Једном годишње, млад Месец који управља вашим послом, нађе се у Шкорпији, а ове године (данас) прави коњукцију са Марсом, па ћете тешко моћи да избегнете ванредне трошкове. Сусрет с неким кога познајете преко пословних контаката. Осетљив желудац.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, једном годишње, нађе се у вашем астролошком пољу емоција и креативности, доносећи вам љубав или пословну понуду, нарочито ако сте рођени у трећој декади. Прекид сарадње са странцима, због више силе. Повреда у спорту.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Млад Месец, који управља вашом интуицијом, у четвртој астролошкој кући (једном годишње), ове године прави напете аспекте са Марсом и Ураном, доносећи вам расправе са љубавним партнером и члановима породице. Преокрет у послу са странцима.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Једном годишње млад Месец нађе се у вашој астролошкој кући бизниса и родбине, а ове године образује изазовне аспекте са Марсом и Ураном, доносећи вам расправе са сарадницима и рођацима. Сусрет с неким преко интернета. Опрез у саобраћају.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Млад Месец, владалац ваше каријере, једном годишње борави у вашем астролошком пољу посла али и љубави. Напети аспекти са Марсом, ове године доносе ванредне трошкове али и љубоморне сцене. Сусрет с неким кога познајете преко пословних контаката.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Једном годишње, млад Месец нађе се у вашем знаку, а ове године прави напете аспекте са вашим владаоцем Марсом и Ураном у пољу партнерских односа, доносећи вам љубавне свађе и скандале. Избегавајте подизање кредита и ризичне инвестиције.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Млад Месец у тригону са вашим сувладаоцем Нептуном, планетом визија и надахнућа, ове године доноси вам инспирацију уметницима. Лоши аспекти са Марсом и Ураном, упозоравају да поведете више рачуна о финансијама. Чувајте се за воланом.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Једном годишње, млад Месец (владалац ваших партнерских односа), нађе се у астролошком пољу више силе. Ове године прави опозицију са вашим сувладаоцем Ураном, доносећи вам неочекиване промене на пословном и финансијском плану. Опрез у саобраћају.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Млад Месец, једном годишње борави у вашој астролошкој кући каријере, а ове године прави напет аспект са вашим владаоцем Ураном, доносећи вам расправе са сарадницима и надређенима. Конфликти са вољеном особом и млађим члановима породице.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Једном годишње, млад Месец нађе се у вашем деветом астролошком пољу, а ове године прави тригон са вашим владаоцем Нептуном, доносећи вам контакате са странцима. Напети аспекти Марса и Урана, упозоравају на повећан опрез у саобраћају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas