Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за понедељак 25. септембар: Бикове и Ваге очекују занимљиви сусрети, а Близанци ће морати да припазе да не донесу ПОГРЕШНУ одлуку

Сазнајте шта су вам звезде припремиле првог дана у недељи

1695624349_horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Прелазак Месеца преко Водолије доноси вам сусрет са неким ко ради у медијима, великој организацији или са странцима. Тригон са вашим владаоцем Марсом, чини вас спремним да приступите реализацији пројекта о коме одавно маштате. Опрез за воланом.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Са Месецом у астролошкој кући каријере и Јупитером и Ураном, симболима просперитета и будућности, у вашем знаку, биће вам тешко да се одлучите између две подједанко занимљие понуде. Опозиција са вашим владаоцем Венером доноси вам сусрет са Лавом.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Изазовни аспекти између вашег владаоца Меркура и Месеца, чине вас нервозним и субјективним, због чега можете да донесете погрешну одлуку. Позиција Венере, планете љубави, наговештава сусрет са једном Вагом на краћем путу или неком предавању.

 Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко осмог астролошког поља, што вам доноси увећање прихода, али и ванредне трошкове. Изазован аспект са Меркуром, симболом логике, опомиње на опрез приликом потписивања уговора. Могућ страствени сусрет са Шкорпијом.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у седмој астролошкој кући прави добар аспект са вашим владаоцем Сунцем, доносећи вам професионалну и финансисјку сатисфакцију. Могуће одлагање пословног аранжмана са странцима. Аспекти Венере у вашем знаку опомињу да припазите на трошкове.

 Девица (23. 8 - 22. 9)

Прелазак Месеца чини вас нервознијим и нестрпљивијим него иначе, али вам доноси шансе да неке своје идеје и замисли реализујете и тако зарадите. Имате подршку једног Бика и Јарца. Тригон са Марсом, доноси вам сусрет с неким преко пријатеља.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Аспекти вашег владаоца Венере, симбола љубави и посла, доноси вам подршку особа на положају. Избегавајте непотребне трошкове. Улазак Месеца у астролошку кућу љубави и радости, под утицајем Марса из вашег знака, доноси вам сусрет са Близанцима.

 Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Транзит Месеца преко астролошког поља приватног живота, чини вас нервозним, што се одражава на однос са партнером и члановима породице. У поподневним сатима требало би да избегавате расправе са ауторитетима. Потребан вам је одмор.

 Стрелац (23.11 - 21. 12)

Прија вам прелазак Месеца преко Водолије, јер ћете се лакше и брже споразумети са сарадницима и пословним партнерима. Имате подршку Водолије. Ипак, будите опрезни приликом склапања потписивања уговора. Једна Шкорпија интензивно мисли на вас.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Прелазак Месеца преко астролошке куће посла, подстиче вашу амбицију, када се ради о аранжману са особама које живе у другом граду. Ваш владалац Сатурн у инкоњункцији са Сунцем, чини вас спремним да се прилагодите новој ситуацији на послу.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Са Месецом у астролошком пољу личности, субјективно реагујете у ситуацији када се очекује да покажете толеранцију у комуникацији са сарадницима. Добар аспект са вашим владаоцем Ураном, доноси повољан исход договора о купопродаји некретнина.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Ваш сувладалац Јупитер у квадрату са Месецом у пољу интуиције али и препрека, опомиње да два пута размислите пре него што нешто одлучите. Напети аспекти Сатурна, планете ограничења у вашем знаку, на вас делују иритантно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas