Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za ponedeljak 25. septembar: Bikove i Vage očekuju zanimljivi susreti, a Blizanci će morati da pripaze da ne donesu POGREŠNU odluku

Saznajte šta su vam zvezde pripremile prvog dana u nedelji

1695624349_horoskop-danas.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko Vodolije donosi vam susret sa nekim ko radi u medijima, velikoj organizaciji ili sa strancima. Trigon sa vašim vladaocem Marsom, čini vas spremnim da pristupite realizaciji projekta o kome odavno maštate. Oprez za volanom.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sa Mesecom u astrološkoj kući karijere i Jupiterom i Uranom, simbolima prosperiteta i budućnosti, u vašem znaku, biće vam teško da se odlučite između dve podjedanko zanimljie ponude. Opozicija sa vašim vladaocem Venerom donosi vam susret sa Lavom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Izazovni aspekti između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, čine vas nervoznim i subjektivnim, zbog čega možete da donesete pogrešnu odluku. Pozicija Venere, planete ljubavi, nagoveštava susret sa jednom Vagom na kraćem putu ili nekom predavanju.

 Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osmog astrološkog polja, što vam donosi uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Izazovan aspekt sa Merkurom, simbolom logike, opominje na oprez prilikom potpisivanja ugovora. Moguć strastveni susret sa Škorpijom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u sedmoj astrološkoj kući pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam profesionalnu i finansisjku satisfakciju. Moguće odlaganje poslovnog aranžmana sa strancima. Aspekti Venere u vašem znaku opominju da pripazite na troškove.

 Devica (23. 8 - 22. 9)

Prelazak Meseca čini vas nervoznijim i nestrpljivijim nego inače, ali vam donosi šanse da neke svoje ideje i zamisli realizujete i tako zaradite. Imate podršku jednog Bika i Jarca. Trigon sa Marsom, donosi vam susret s nekim preko prijatelja.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi i posla, donosi vam podršku osoba na položaju. Izbegavajte nepotrebne troškove. Ulazak Meseca u astrološku kuću ljubavi i radosti, pod uticajem Marsa iz vašeg znaka, donosi vam susret sa Blizancima.

 Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Tranzit Meseca preko astrološkog polja privatnog života, čini vas nervoznim, što se odražava na odnos sa partnerom i članovima porodice. U popodnevnim satima trebalo bi da izbegavate rasprave sa autoritetima. Potreban vam je odmor.

 Strelac (23.11 - 21. 12)

Prija vam prelazak Meseca preko Vodolije, jer ćete se lakše i brže sporazumeti sa saradnicima i poslovnim partnerima. Imate podršku Vodolije. Ipak, budite oprezni prilikom sklapanja potpisivanja ugovora. Jedna Škorpija intenzivno misli na vas.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla, podstiče vašu ambiciju, kada se radi o aranžmanu sa osobama koje žive u drugom gradu. Vaš vladalac Saturn u inkonjunkciji sa Suncem, čini vas spremnim da se prilagodite novoj situaciji na poslu.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Sa Mesecom u astrološkom polju ličnosti, subjektivno reagujete u situaciji kada se očekuje da pokažete toleranciju u komunikaciji sa saradnicima. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Uranom, donosi povoljan ishod dogovora o kupoprodaji nekretnina.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Vaš suvladalac Jupiter u kvadratu sa Mesecom u polju intuicije ali i prepreka, opominje da dva puta razmislite pre nego što nešto odlučite. Napeti aspekti Saturna, planete ograničenja u vašem znaku, na vas deluju iritantno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas