Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 5. ФЕБРУАР: Девице избегавајте стрес; Јарчевима следи пословни успех

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима.

1707120576_shutterstock_2337074839.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Улазак Меркура у Водолију где се већ налази ваш сувладалац Плутон, подстиче вашу амбицију, уколико планирате сарадњу са странцима. Обратите пажњу на детаље договора или евентуалног уговора. Избегавајте непотребне трошкове. Подложност повредама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Меркур се данас придружио Плутону у вашем пољу каријере и прави напет аспект са моћним Јупитером у вашем знаку доносећи успех и новац адвокатима и Биковима који раде у медијима и ИТ сектору. Могуће расправе са млађим члановима породице.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур од данас прави коњункцију са Плутоном у вашој астролошкој кући контаката са странцима и путовања доносећи вам познанство са неким преко интернета. Имате подршку особе на положају. Студенти имају проблем са једним испитом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Меркур, планета бизниса, комуникација и договора, придружио се Плутону у вашем астролошком пољу финансија али и опасности, доносећи вам увћање прихода преко нових контаката са особама које живе у иностранству. Конфликт са комшијом или рођаком.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Владалац вашег посла, Меркур, данас прави коњункцију са Плутоном у вашој кући партнерства, доносећи вам могућност покретања привартног бизниса, нарочито ако се бавите адвокатуром или послом преко кога сте присутни у јавности.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, планета комуникација, данас се приближава Плутону у вашем астролошком пољу свакодневице и здравља, што може да резултира расправом са сарадником, колегом, рођаком, млађим чланом породице. Јака нервна напетост.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Владалац ваше интуиције и инспирације, Меркур, близу Плутона у астролошкој кући љубави и креативности, слободним Вагама може донети нову симпатију преко интернета. На памет вам може пасти сјајна идеја, ако радите у правосуђу, медијима, ИТ сектору.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Меркур прави коњункцију са вашим владаоцем Плутоном у Водолији, доносећи вам сјајне идеје о покретању породичног или неког другог вида приватног бизниса. Новац стиже преко иностранства, послова са новим технологијама, интернетом.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Спој Плутона и Меркура, који управља вашим емотивним животом, у астролошком пољу менталног стања, неповољно утиче на комуникацију са вољеном особом, али и рођацима, комшијама. Опрез у саобраћају. Чувајте картице, кључеве, телефоне.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Коњукција Меркура и Плутона, планета договора и моћи, у астролошкој кући посла, у добром аспекту са вашим владаоцем Сатурном, симболом чекања, доноси вам увећање зараде преко послова које дуже време нисте могли да наплатите. Несаница.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са уласком Меркура у ваш знак, где се већ налази Плутон, симбол доминације, ваш ионако напет нервни систем, из дана у дан, може бити још осетљивији. Добар аспект са вашим сувладаоцем Сатурном, новац. Пазите се за воланом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

У вашем астролошком пољу тајни образује се коњункција Плутона и Меркура, владаоца партнерских односа, што може резултирати сукобом са вољеном особом. Пословном партнеру из иностранства може се допасти ваш план у вези са некретнинама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas