Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 13. МАРТ: Раковима могуће увећање прихода; Девице пазите на здравље

Сазнајте шта вам улазак Месеца у знак Бика доноси за среду 13. март

1710317825_shutterstock_158682602-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Препуно дванаесто астролошко поље, доноси вам могућност увећање прихода, преко хонорарних или паралелних послова. Астериоид Амор у вашем знаку наговештава страствене тренутке удвоје. Послушајте савет нутриционисте.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец иде ка Јупитеру у вашем знаку, правећи добар аспект са вашим владаоцем Венером, што се повољно одражава на ваше финансије. Избегавајте расправе са брачним или дугогодишњим партнером. Пазите се повреда у кући.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Са вашим владаоцем Меркуром добро аспектованим у астролошком пољу планова, можете да постигнете договор о исплативом ангажману. Ипак, клоните се непотребних трошкова. Страствени сусрет са Овном. Поведите рачуна о исхрани.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Месец, симбол емоција, који управља вашим знаком, улази у Бика и прави добар аспект са Венереом и Јупитером, доносећи вам увећање прихода. Наглашен знак Риба најављује могућност познанства са неким ко се бави креативним занимањем.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Изазован аспект између вашег владаоца Сунца и Нептуна,симбола маште и обмана, погодује уметницима, али упозорава на опасност од обмане. Августовским Лавовима може да се допадне један Ован. Више се одмарајте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Због наглашених поља партнерства и новца, могућ договор о исплативом послу са странцима. Аспект Месеца у Бику и Плутона, доноси увећање прихода али и ванредне трошкове. Позиција љубавних планета, наговештава тајну романсу. Осетљиви бубрези.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Секстил између вашег владаоца Венере и Месеца који управља вашим астролошким пољем каријере, повољно утиче на ваш пословни живот. Позиција Јупитера доноси вам увећање прихода. Љубавни партнер жели да вам саопшти нешто важно. Осетљива кожа.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Наглашено астролошко поље љубави и креативности, доносе вам заљубаљивање или романтичан сусрет са привлачном особом. Уметници и спортисти могу да очекују бољу зараду, преко контаката са странцима. Проблеми са зглобовима.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац, Јупитер, симбол просперитета, у поподневним сатима образује коњукцију са Месецом, што доноси новац новембарским Стрелцима. Позиција Венере наговештава улазак у тајну романсу на послу. Расејани сте.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Са Плутоном у пољу посла, који прави напет аспект са Месецом у Бику, можете се наћи у дилеми да ли да прихватите један пословни изазов. Наглашено астролошко поље партнерских односа, доноси вам турбуленције на љубавном плану. Несаница.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец иде ка Јупитеру у Бику, знаку новца, доносећи вам повољне околности, ако се бавите приватним бизнисом. Због наглашених поља љубави и комуникације, радо сте виђени у друштву супротног пола. Проблеми са зглобовима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Транзит Месеца преко вашег сувладаоца Јупитера, симбола просперитета, доноси вам увећање прихода преко сарадње са особама које живе у иностранству. Особа коју сте недавно упознали, шаље вам романтичну поруку. Несаница.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas