Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 15. НОВЕМБАР: Девице избегавајте расправе са вољеном особом, Јарчевима увећање прихода

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за среду 15. новембар

1700035304_shutterstock_2044434596-4-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Добар аспект Месеца и вашег владаоца Марса, планете иницијативе, подстиче вашу машту и амбицију. Пословна сарадња са особама које живе у другој средини доноси вам новац, али и непланиране издатке. Чувајте се особе у знаку Риба.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец у астролошкој кући финансија у напетом аспекту са Ураном у вашем знаку, доноси вам зараду преко туризма, маркетинга, транспорта. Могући ванредни трошкови преко послова са некретнинама или сређивања стамбеног простора.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Позиција Месеца у седмом астролошком пољу доноси вам пословне понуде, нарочито ако се бавите адвокатуром, уметношћу или сте друштвено ангажовани. Изазован аспект са Ураном, упозорава на отказивање или прекид сарадње са странцима.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Док прелази преко астролошке куће свакодневице, ваш владалац Месец прави квадрат са Нептуном, симболом заблуда због чега сте склони погрешним одлукама. Позиција Сатурна, владаоца партнерских односа, доноси пријатне тренутке са вољеном особом.

 Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошком пољу креативности образује добар аспект са вашим владаоцем Сунцем, што подстиче ваш ентузијазам када се ради о послу са странцима, правним процесима, образовањем и стручним усавршавањем. Емоције су вам данас јаче од логике.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, планета бизниса, у астролошкој кући новца, под утицајем је Јупитера, што вас чини склоним претеривању, нарочито утрошењу новца. Избегавајте расправе са вољеном особом, сарадницима и млађим члановима породице.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Аспекти вашег владаоца Венере са Меркуром и Сунцем, чине вас спремним за договоре о хонорарном ангажману, нарочито ако се бавите интелектуалним пословима или услужним делатностима. Привремено раздвајање од вољене особе због више силе.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Прелазак Месеца преко астролошке куће посла, под утицајем Сатурна, успорава или одлаже договоре, нарочито ако имају везе са спортом, педагошким радом или креативним послом. Позиција Марса наговештава сусрет са особом која стиже из иностранства.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месеца у вашем знаку образује напет аспект са вашим сувладаоцем Нептуном, доносећи вам инспирацију и мотивацију, ако се бавите креативним или занимањем које има везе са спортом.Љубавни партнер очекује да се сложите са његовим предлогом.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец, симбол емоција, у астролошкој кући тајни, прави квадрат са вашим владаоцем Сатурном, што неповољно утиче на однос са љубавним паретнером. Добар аспект са Плутоном у вашем знаку доноси вам увећање прихода преко посла са пријатељима.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Месец у знаку иностранства, под утицајем вашег владаоца Урана, симбола више силе, доноси прекид или одлагање неког посла. Позиција вашег сувладаоца Сатурна, повољно утиче на ваше пословне планове и договоре са пријатељима. Вага мисли на вас.

 Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец у астролошком пољу каријере прави добар аспект са Сатурном у вашем знаку, доносећи вам могућност увећања прихода преко хонорарних или паралелних аранжмана. Љубавни партнер жели да поразговарате о неком заједничком проблему.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas