Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 15. NOVEMBAR: Device izbegavajte rasprave sa voljenom osobom, Jarčevima uvećanje prihoda

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 15. novembar

1700035304_shutterstock_2044434596-4-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Dobar aspekt Meseca i vašeg vladaoca Marsa, planete inicijative, podstiče vašu maštu i ambiciju. Poslovna saradnja sa osobama koje žive u drugoj sredini donosi vam novac, ali i neplanirane izdatke. Čuvajte se osobe u znaku Riba.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u astrološkoj kući finansija u napetom aspektu sa Uranom u vašem znaku, donosi vam zaradu preko turizma, marketinga, transporta. Mogući vanredni troškovi preko poslova sa nekretninama ili sređivanja stambenog prostora.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pozicija Meseca u sedmom astrološkom polju donosi vam poslovne ponude, naročito ako se bavite advokaturom, umetnošću ili ste društveno angažovani. Izazovan aspekt sa Uranom, upozorava na otkazivanje ili prekid saradnje sa strancima.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Dok prelazi preko astrološke kuće svakodnevice, vaš vladalac Mesec pravi kvadrat sa Neptunom, simbolom zabluda zbog čega ste skloni pogrešnim odlukama. Pozicija Saturna, vladaoca partnerskih odnosa, donosi prijatne trenutke sa voljenom osobom.

 Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkom polju kreativnosti obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, što podstiče vaš entuzijazam kada se radi o poslu sa strancima, pravnim procesima, obrazovanjem i stručnim usavršavanjem. Emocije su vam danas jače od logike.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, u astrološkoj kući novca, pod uticajem je Jupitera, što vas čini sklonim preterivanju, naročito utrošenju novca. Izbegavajte rasprave sa voljenom osobom, saradnicima i mlađim članovima porodice.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere sa Merkurom i Suncem, čine vas spremnim za dogovore o honorarnom angažmanu, naročito ako se bavite intelektualnim poslovima ili uslužnim delatnostima. Privremeno razdvajanje od voljene osobe zbog više sile.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla, pod uticajem Saturna, usporava ili odlaže dogovore, naročito ako imaju veze sa sportom, pedagoškim radom ili kreativnim poslom. Pozicija Marsa nagoveštava susret sa osobom koja stiže iz inostranstva.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Meseca u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa vašim suvladaocem Neptunom, donoseći vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim ili zanimanjem koje ima veze sa sportom.LJubavni partner očekuje da se složite sa njegovim predlogom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec, simbol emocija, u astrološkoj kući tajni, pravi kvadrat sa vašim vladaocem Saturnom, što nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim paretnerom. Dobar aspekt sa Plutonom u vašem znaku donosi vam uvećanje prihoda preko posla sa prijateljima.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u znaku inostranstva, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, simbola više sile, donosi prekid ili odlaganje nekog posla. Pozicija vašeg suvladaoca Saturna, povoljno utiče na vaše poslovne planove i dogovore sa prijateljima. Vaga misli na vas.

 Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u astrološkom polju karijere pravi dobar aspekt sa Saturnom u vašem znaku, donoseći vam mogućnost uvećanja prihoda preko honorarnih ili paralelnih aranžmana. LJubavni partner želi da porazgovarate o nekom zajedničkom problemu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas