Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 20. МАРТ: Близанцима се реализују планови; Девицама следи увећање прихода

Сазнајте шта вам улазак Сунца у знак Овна доноси у дневном хороскопу за среду 20. март

1710922014_shutterstock_2169614299-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Сунце данас улази у ваш знак, доносећи вам прилив енергије, оптимизма и ентузијазма. Добар аспект са вашим владаоцем Плутоном, планетом моћи и новца, повољно утиче на ваше финансије. Један Лав мисли на вас. Проверите вид.

 БИК (21. 4 - 21. 5)

Улазак Сунца у дванаесту астролошку кућу, доноси вам подршку угледних и особа на положају. Избегавајте непотребне трошкове. Расправе са брачним или дугогодишњим партнером, због његове љубоморе и посесивности. Подложност повредама.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Сунце данас улази у Овна и прави тригон са Месецом у Лаву, доносећи вам могућности за реализацију планова, преко краћих путовања, трговине, интелектуалних делатности. Опасност у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Прелазак Сунца преко Нептуна и улазак у астролошку кућу каријере, где се већ налази астериоид Голд, доноси вам знатно увећање прихода. Слободни Ракови, преко посла, могу да упознају атрактивну особу. Подложност повредама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец улази у ваш знак, а ваш владалац Сунце у девето астролошко поље, доносећи вам лепу зараду преко послова у вези са путовањима, образовањем, као и нове контакте са странцима. Љубавни партнер показује знаке посесивности и љубоморе.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Владалац ваше интуиције, Сунце, улази у астролошку кућу финансија, доносећи вам зараду преко контаката са странцима. Добијате романтични позив за излазак од Риба. Заузетим Девицама удвара се особа са посла. Пазите се за воланом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Сунце улази у ваше седмо астролошко поље и прави добре аспекте са Месеом и Плутоном, доносећи вам популарност и новац преко неке јавне делатности, адвокатуре, моде. Сусрет с неким од кога вас дели већа разлика у годинама. Више шетајте.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Улазак Сунца у шесту астролошку кућу, а Месеца у поље каријере, доноси вам могућности за увећање прихода преко приватног бизниса, услужних делатности и занимања у вези са медицином. Проводите више времена у природи.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Сунце, које управља вашим талентима, улази у астролошко поље креативности, доносећи успех и новац уметницима и спортистима. Владалац вашег љубавног живота, Меркур, близу астероида Амор наговештава познанство преко интернета са Овном.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Прелазак Сунца преко Нептуна, симбола маште и улазак у четврту астролошку кућу, одговара Јарчевима који се баве приватним бизнисом или креативном делатношћу у свом дому. Један Бик мисли на вас. Пазите се у саобраћају.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Улазак Сунца у знак Овна удобром аспекту са Плутоном у вашем знаку, доноси вам увећање прихода преко путовања, писања, интелектуалних делатности. На некој прослави или скупу, можете да упознате гламурозну, привлачну особу. Несаница.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Сунце прелази преко вашег владаоца Нептуна и улази у другу астролошку кућу, што вам доноси нове идеје и новац преко посла са пријатељима. Са четири планете у вашем знаку, омиљени сте и популарни у друштву, нарочито супротног пола.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas