Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 20. MART: Blizancima se realizuju planovi; Devicama sledi uvećanje prihoda

Saznajte šta vam ulazak Sunca u znak Ovna donosi u dnevnom horoskopu za sredu 20. mart

1710922014_shutterstock_2169614299-3-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sunce danas ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije, optimizma i entuzijazma. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i novca, povoljno utiče na vaše finansije. Jedan Lav misli na vas. Proverite vid.

 BIK (21. 4 - 21. 5)

Ulazak Sunca u dvanaestu astrološku kuću, donosi vam podršku uglednih i osoba na položaju. Izbegavajte nepotrebne troškove. Rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, zbog njegove ljubomore i posesivnosti. Podložnost povredama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sunce danas ulazi u Ovna i pravi trigon sa Mesecom u Lavu, donoseći vam mogućnosti za realizaciju planova, preko kraćih putovanja, trgovine, intelektualnih delatnosti. Opasnost u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Prelazak Sunca preko Neptuna i ulazak u astrološku kuću karijere, gde se već nalazi asterioid Gold, donosi vam znatno uvećanje prihoda. Slobodni Rakovi, preko posla, mogu da upoznaju atraktivnu osobu. Podložnost povredama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec ulazi u vaš znak, a vaš vladalac Sunce u deveto astrološko polje, donoseći vam lepu zaradu preko poslova u vezi sa putovanjima, obrazovanjem, kao i nove kontakte sa strancima. LJubavni partner pokazuje znake posesivnosti i ljubomore.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vladalac vaše intuicije, Sunce, ulazi u astrološku kuću finansija, donoseći vam zaradu preko kontakata sa strancima. Dobijate romantični poziv za izlazak od Riba. Zauzetim Devicama udvara se osoba sa posla. Pazite se za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sunce ulazi u vaše sedmo astrološko polje i pravi dobre aspekte sa Meseom i Plutonom, donoseći vam popularnost i novac preko neke javne delatnosti, advokature, mode. Susret s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama. Više šetajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Ulazak Sunca u šestu astrološku kuću, a Meseca u polje karijere, donosi vam mogućnosti za uvećanje prihoda preko privatnog biznisa, uslužnih delatnosti i zanimanja u vezi sa medicinom. Provodite više vremena u prirodi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sunce, koje upravlja vašim talentima, ulazi u astrološko polje kreativnosti, donoseći uspeh i novac umetnicima i sportistima. Vladalac vašeg ljubavnog života, Merkur, blizu asteroida Amor nagoveštava poznanstvo preko interneta sa Ovnom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Prelazak Sunca preko Neptuna, simbola mašte i ulazak u četvrtu astrološku kuću, odgovara Jarčevima koji se bave privatnim biznisom ili kreativnom delatnošću u svom domu. Jedan Bik misli na vas. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Sunca u znak Ovna udobrom aspektu sa Plutonom u vašem znaku, donosi vam uvećanje prihoda preko putovanja, pisanja, intelektualnih delatnosti. Na nekoj proslavi ili skupu, možete da upoznate glamuroznu, privlačnu osobu. Nesanica.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sunce prelazi preko vašeg vladaoca Neptuna i ulazi u drugu astrološku kuću, što vam donosi nove ideje i novac preko posla sa prijateljima. Sa četiri planete u vašem znaku, omiljeni ste i popularni u društvu, naročito suprotnog pola.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas