Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за сред,у 28.јун 2023: Близанци се ЗАЉУБЉУЈУ, Стрелчевима савет да се НЕ ЗАДУЖУЈУ

Ево шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

1687939977_shutterstock_1209883354-Venera.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Дневни хороскоп за 28. јун 2023. године вам доноси мале трзавице на пољу финансија. Слободне Овнове очекује познанство на путу. Једна занимљива особа ће им пасти за око. Они заузети такође имају шансе да отпутују негде.

БИК

Очекујте позитивне вести на пословном пољу. Такође, Бикови би требало да поведу рачуна око трошкова и кварова у кући. Могуће су дубља повезивања у љубави. Обратите пажњу на притисак.

БЛИЗАНЦИ

Близанци би требало да поведу рачуна у саобраћају. Постоји могућност да ће имати проблеме са комуникацијом, нарочито на пословном пољу. Уколико оду на пут, није искључено да ће се заљубити у једну особу.

РАК

Звезде саветују Ракове да избегавају нерационалну потрошњу новца. На послу вас очекују важни преговори. Искористите своје потенцијале. У љубави све иде својим током. Више се аткивирајте физички. Пријаће вам!

ЛАВ

Лавове очекују промене на пољу посла и то оне позитивне. Могуће су важне понуде које се не одбијају тако лако. Остатак дана идеалан је за опуштање са блиским људима. Гајите симпатије према једној особи. Обратите пажњу на притисак!

ДЕВИЦА

Почетком дана бићете нешто нервознији него иначе. Очекује вас и мали прилив новца. На послу могући проблеми, али ћете их успешно решити. Слободне Девице расположене су за флерт, а оне заузете нек више посвете пажње партнеру.

ВАГА

Дневни хороскоп за 28. јун 2023. године вам саветује да се не мешате превише у туђе односе. Очекују вас неспоразуми у комуникацији, поготово на послу. Останите хладне главе. Постоји могућност да упознате једну занимљиву неку особу преко друштва. Више се крећите!

ШКОРПИЈА

Шкорпије би требало да обрате пажњу на своју импулсивну природу. У супротном, очекују вас расправе, посебно у кругу породице. Током дана стиже вам доста папирологије. Водите рачуна да не направите несмотрену грешку. Могући су болови у костима и мишићима!

СТРЕЛАЦ

Почетком дана бићете разиграни и на сто страна. У другој половини чека вас опуштање са драгим људима. Није повољан период за задуживање. Стрпите се још мало! Послушајте савет старије особе, зна зашто вам неке ствари говори.

ЈАРАЦ

Данас ћете дубоко загазити у прошлост. Не размишљајте превише, већ делајте. На послу имаћете могућност да остварите важну пословну сарадњу. Покажите свој потенцијал! У љубави нисте сигурни да ли сте на правом путу. Поставите себи приоритете!

ВОДОЛИЈА

Звезде вам доносе нове промене на пословном пољу. Иако ће да вас забрину, у будућности ће вам доста значити. Не идите главом кроз зид, већ вежбајте стрпљење. Очекује вас занимљив сусрет са једном особом. Оставићете снажан утисак на њу!

РИБЕ

Дневни хороскоп за 28. јун 2023. године вам саветује да се више фокусирате на себе. Додатно усавршавање ће вам помоћи на пословном плану. Обратите пажњу на трошкове. Избегавајте импулсивну куповину и гужву у саобраћају. Није лоша идеја да проверите крвну слику!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas