Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 29. НОВЕМБАР: Раковима следи романтичан сусрет са Биком; Црни месец Лилит утиче на заводљивост Девица

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима.

1701241954_shutterstock_2264974741.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

 

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Аспект између Месеца у Раку и Сатурна доноси вам повољне вести о договору у четири ока са некадашњим пословним партнером. Тригон са астериоидом Карма у астролошком пољу тајни, подстиче сумњу и неповерење код емотивног партнера.

 

БИК (21. 4 - 21. 5)

 

Напети аспекти вашег владаоца Венере, планете новца, са Ураном и Нептуном, доносе вам ванредне издатке али и опасност од преваре. Вољена особа очекује да посветите више пажње решавању заједничког проблема. Пазите се повреда.

 

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Изазовни аспекти вашег владаоца Меркура, планете бизниса, са непредвидивим Ураном, опомињу да поведете више рачуна о документима и вредним ситницима. Квадрат са Нептуном, симболом романтике, који управља вашим емотивним животом доноси вам сусрет са особом која често путује због посла. Опрез за воланом.

 

РАК (22. 6 - 22. 7)

Са вашим владаоцем Месецом у вашем знаку, очекује вас договор у четири ока о пословном аранжману са особама које живе у иностранству. Прихватите савет једног Јарца. Романтичан сусрет са Биком у поподневним сатима. Промените начин исхране.

 

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце, образује напет аспект са Месецом, који захтева да се прилагодите неким новонасталим околностима на радном месту. Могућ привремени раскид или раздвајање од вољене особе због неочекиваних догађаја. Пазите се повреда.

 

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Црни Месец Лилит у знаку Девице, симбол заводљивости и еротичности, женама доноси популарност, док мушкарце чини подложнијим женским утицајима. Ваш и владалац ваше каријере, Меркур, доноси вам новац, ако се бавите јавном делатношћу.

 

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са астероидима Викторија и Хипнос у вашем знаку, нећете моћи да останете непримећени. Позиција Месеца у астролошком пољу каријере, Вагама оба пола доноси подршку жена. Због изазовних аспеката са Марсом, могућа расправа са љубавним партнером.

 

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Плутон образује напет аспект са Месецом, доносећи вам позив за излазак од особе која вам се већ дуже време удвара. Можете да постигнете исплатив договор о реализацији аранжмана са пословним партнерима из иностранства.

 

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Добар аспект између вашег владаоца Јупитера и Месеца, доноси вам увећање прихода, али и удварање заузете особе са посла. Астериод Психа у вашем знаку чини вас помало нестрпљивим, када се ради о пословној сарадњи са некадашњим паретнерима.

 

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Добар аспект између Месеца и вашег владаоца Сатурна, доноси вам успех и новац преко интелектуалних и послова који подразумевају чешћа путовања. Позиција Нептуна подстиче инспирацију код уметника. Проводите више времена са пријатељима.

 

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Астероид Ерос у вашем знаку доприноси вашој популарност иу друштву супротног пола. Ваш сувладалац Сатурн образује тригон са Месецом у астролошкој кући посла, доносећи вам подршку жена. Преко пријатеља можете да упознате шармантну особу. Несаница.

 

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Астериоиди Карма и Ерос у вашем знаку, праве тригоне са Месецом, симболом емоција, у астролошком пољу љубави, доносећи вам сусрет са уметником или спортистом. Увећање прихода преко интелектуалних и послова који подразумевају чешћа путовања.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas