Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 29. NOVEMBAR: Rakovima sledi romantičan susret sa Bikom; Crni mesec Lilit utiče na zavodljivost Devica

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

1701241954_shutterstock_2264974741.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekt između Meseca u Raku i Saturna donosi vam povoljne vesti o dogovoru u četiri oka sa nekadašnjim poslovnim partnerom. Trigon sa asterioidom Karma u astrološkom polju tajni, podstiče sumnju i nepoverenje kod emotivnog partnera.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

 

Napeti aspekti vašeg vladaoca Venere, planete novca, sa Uranom i Neptunom, donose vam vanredne izdatke ali i opasnost od prevare. Voljena osoba očekuje da posvetite više pažnje rešavanju zajedničkog problema. Pazite se povreda.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, sa nepredvidivim Uranom, opominju da povedete više računa o dokumentima i vrednim sitnicima. Kvadrat sa Neptunom, simbolom romantike, koji upravlja vašim emotivnim životom donosi vam susret sa osobom koja često putuje zbog posla. Oprez za volanom.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u vašem znaku, očekuje vas dogovor u četiri oka o poslovnom aranžmanu sa osobama koje žive u inostranstvu. Prihvatite savet jednog Jarca. Romantičan susret sa Bikom u popodnevnim satima. Promenite način ishrane.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce, obrazuje napet aspekt sa Mesecom, koji zahteva da se prilagodite nekim novonastalim okolnostima na radnom mestu. Moguć privremeni raskid ili razdvajanje od voljene osobe zbog neočekivanih događaja. Pazite se povreda.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Crni Mesec Lilit u znaku Device, simbol zavodljivosti i erotičnosti, ženama donosi popularnost, dok muškarce čini podložnijim ženskim uticajima. Vaš i vladalac vaše karijere, Merkur, donosi vam novac, ako se bavite javnom delatnošću.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa asteroidima Viktorija i Hipnos u vašem znaku, nećete moći da ostanete neprimećeni. Pozicija Meseca u astrološkom polju karijere, Vagama oba pola donosi podršku žena. Zbog izazovnih aspekata sa Marsom, moguća rasprava sa ljubavnim partnerom.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton obrazuje napet aspekt sa Mesecom, donoseći vam poziv za izlazak od osobe koja vam se već duže vreme udvara. Možete da postignete isplativ dogovor o realizaciji aranžmana sa poslovnim partnerima iz inostranstva.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Jupitera i Meseca, donosi vam uvećanje prihoda, ali i udvaranje zauzete osobe sa posla. Asteriod Psiha u vašem znaku čini vas pomalo nestrpljivim, kada se radi o poslovnoj saradnji sa nekadašnjim paretnerima.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Dobar aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam uspeh i novac preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Pozicija Neptuna podstiče inspiraciju kod umetnika. Provodite više vremena sa prijateljima.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Asteroid Eros u vašem znaku doprinosi vašoj popularnost iu društvu suprotnog pola. Vaš suvladalac Saturn obrazuje trigon sa Mesecom u astrološkoj kući posla, donoseći vam podršku žena. Preko prijatelja možete da upoznate šarmantnu osobu. Nesanica.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Asterioidi Karma i Eros u vašem znaku, prave trigone sa Mesecom, simbolom emocija, u astrološkom polju ljubavi, donoseći vam susret sa umetnikom ili sportistom. Uvećanje prihoda preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju češća putovanja.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas