Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 4. ОКТОБАР: Ракови избегавајте расправе, Овнове очекује романтични сусрет

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за среду 4. октобар

1696402639_shutterstock_2355065891.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Тригон између Месеца и вашег владаоца Марса, повољно утиче на однос са емотивним, али и са пословним партнером. Позиција Венере наговештава могућност романтичног сусрета са уметником или спортистом. Избегавајте непотребне трошкове.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Секстил између Месеца и вашег владаоца Венере, планете новца, фокусира вас на послове са некретнинама. У вечерњим сатима избегавајте важне договоре и потписивање уговора. Вољеној особи се не допада ваш став о заједничком проблему.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у вашем знаку под утицајем Венере, симбола љубави, чини вас омиљеним у друштву супротног пола. Напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, доноси вам расправе са емотивним партнером и члановима породице. Опрез у саобраћају.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у Близанцима појачава вашу интуицију, а тригон са Марсом, амбицију да постигнете договор о исплативом пројекту. Наглашен знак Ваге, опомиње Ракове средње декаде да не улазе у расправе са укућанима и вољеном особом. Несаница.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце образује тригон са Месецом и Марсом, доносећи вам сусрете и познанства са особама присутним у јавности, преко посла. План о одласку на краћи пут или договору о пословном аранжману са Девицом, може бити одложен.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Напет аспект вашег владаоца Меркура са Месецом у кући каријере, предвече, доноси вам ремети ваше планове у вези са покретањем неке услужне делатности. Позиција Нептуна, који управља вашим љубавним животом, наговештава тајну романсу.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Одговарају вам аспекти Месеца са планетама у вашем знаку, нарочито ако се бавите предаваштвом, правним или послом због кога често путујете. Ипак, предвече су могући проблеми због неке документације. Партнер жели да вам наметне своје ставове.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Новац вам пристиже преко паралелног или хонорарног посла. Ваш владалац Плутон, планета страсти, под утицајем Месеца, симбола емоција, изазива расправе са вољеном особом. У вечерњим сатима очекује вас страствени сусрет са Рибама или Раком.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Добри аспекти Месеца са планетама у Ваги. чине ваш друштвени живт много богатијим. Позиција вашег сувладаоца Нептуна доноси инспирацију уметницима, али крије и опасност од неке преваре. Клоните се расправа са вољеном особом у вечерњим сатима.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Све и да хоћете, данас не можете да избегнете свакодневне, рутинске обавезе, које вам углавном одузимају драгоцено време. Месец у вечерњим сатима образује тригон са вашим владаоцем Сатурном, доносећи вам пријатне тренутке са партнером.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Аспекти Месеца у пословичним, сналажљивим Близанцима доносе вам увећање зараде, преко сарадње са странцима, предаваштва, путовања, медија, ИТ сектора. Вољена особа може да вас изненади позивом за одлазак на заједнички краћи пут у иностранство.

 Рибе (20. 2 - 20. 3)

Наглашен знак Ваге доноси вам могућност зараде преко хонорарног посла, али и конкуренцију, која ће се потрудити да до вас стижу лажне информације о неком пројекту. Увече добијате позив за излазак од особе коју сте упознали преко интернета.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas