Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 4. OKTOBAR: Rakovi izbegavajte rasprave, Ovnove očekuje romantični susret

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 4. oktobar

1696402639_shutterstock_2355065891.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Marsa, povoljno utiče na odnos sa emotivnim, ali i sa poslovnim partnerom. Pozicija Venere nagoveštava mogućnost romantičnog susreta sa umetnikom ili sportistom. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sekstil između Meseca i vašeg vladaoca Venere, planete novca, fokusira vas na poslove sa nekretninama. U večernjim satima izbegavajte važne dogovore i potpisivanje ugovora. Voljenoj osobi se ne dopada vaš stav o zajedničkom problemu.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku pod uticajem Venere, simbola ljubavi, čini vas omiljenim u društvu suprotnog pola. Napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, donosi vam rasprave sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Oprez u saobraćaju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u Blizancima pojačava vašu intuiciju, a trigon sa Marsom, ambiciju da postignete dogovor o isplativom projektu. Naglašen znak Vage, opominje Rakove srednje dekade da ne ulaze u rasprave sa ukućanima i voljenom osobom. Nesanica.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce obrazuje trigon sa Mesecom i Marsom, donoseći vam susrete i poznanstva sa osobama prisutnim u javnosti, preko posla. Plan o odlasku na kraći put ili dogovoru o poslovnom aranžmanu sa Devicom, može biti odložen.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Napet aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom u kući karijere, predveče, donosi vam remeti vaše planove u vezi sa pokretanjem neke uslužne delatnosti. Pozicija Neptuna, koji upravlja vašim ljubavnim životom, nagoveštava tajnu romansu.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Odgovaraju vam aspekti Meseca sa planetama u vašem znaku, naročito ako se bavite predavaštvom, pravnim ili poslom zbog koga često putujete. Ipak, predveče su mogući problemi zbog neke dokumentacije. Partner želi da vam nametne svoje stavove.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Novac vam pristiže preko paralelnog ili honorarnog posla. Vaš vladalac Pluton, planeta strasti, pod uticajem Meseca, simbola emocija, izaziva rasprave sa voljenom osobom. U večernjim satima očekuje vas strastveni susret sa Ribama ili Rakom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Dobri aspekti Meseca sa planetama u Vagi. čine vaš društveni živt mnogo bogatijim. Pozicija vašeg suvladaoca Neptuna donosi inspiraciju umetnicima, ali krije i opasnost od neke prevare. Klonite se rasprava sa voljenom osobom u večernjim satima.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sve i da hoćete, danas ne možete da izbegnete svakodnevne, rutinske obaveze, koje vam uglavnom oduzimaju dragoceno vreme. Mesec u večernjim satima obrazuje trigon sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam prijatne trenutke sa partnerom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca u poslovičnim, snalažljivim Blizancima donose vam uvećanje zarade, preko saradnje sa strancima, predavaštva, putovanja, medija, IT sektora. Voljena osoba može da vas iznenadi pozivom za odlazak na zajednički kraći put u inostranstvo.

 Ribe (20. 2 - 20. 3)

Naglašen znak Vage donosi vam mogućnost zarade preko honorarnog posla, ali i konkurenciju, koja će se potruditi da do vas stižu lažne informacije o nekom projektu. Uveče dobijate poziv za izlazak od osobe koju ste upoznali preko interneta.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas