Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за суботу 13. јануар 2023. године: Шкорпије очекује раздвајање од партнера, а Овнове проблеми са финансијама

Погледајте како су вам звезде наклоњене првог дана викенда

1705129955_shutterstock_2119598309--7-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Прелазак Месеца преко Водолије у напетом аспекту са Јупитером у астролошком пољу посла, упозорава на опрез са финансијама. Рођене у другој декади очекује сусрет са неким на краћем путу, семинару или предавању. Проблем са циркулацијом.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Добар аспект између Месеца у астролошкој кући каријере и вашег владаоца Венере, планета љубави али и новца, чини вас спремним за улазак у аранжман са странцима. Покушајте да се уздржите од непотребних трошкова. Осетљиви мокраћни канали.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у Водолији и ваш владалац Меркур, симбол интелекта, трговине и саобраћаја, предвече, праве добар аспект који вам доноси могућност договора о исплативом послу са странцима. Могуће расправе са надређенима, као и са љубавним партнером.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко осме астролошке куће, што вам у вечерњим сатима доноси вест о новцу преко послова са странцима. Тригон Сунца и Урана, наговештава изненадни љубавни сусрет с неким коју већ познајете преко пословних контаката.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Аспекти Месеца у Водолији чине вас нервознијим када је реч о неком правном процесу или исплати коју очекујете из иностранства. Клоните се ризичних финансијских трансакција, као и расправа са надређенима. Љубавни партнер је преосетљив.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Прелазак Месеца преко Водолије доноси вам могућност договора о новом пословном аранжману, преко пријатељских веза или иностранства. Позиција вашег владаоца Меркура неповољно утиче на однос са љубавним партнером и члановима породице.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Ваш владалац Венера, планета љубави али и посла, прави добар аспект са Месецом у астролошкој кући љубави, што наговештава сусрет с неким ко се бави креативним или занимањем које има везе са спортом. Увећање прихода. Проблеми са циркулацијом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Транзит Месеца преко Водолије под утицајем вашег владаоца Марса, чини вас спремним да се ангажујете на пољу породичне или друге самосталне делатности. Позиција Венере, владаоца љубавног живота, наговештава раскид или раздвајање од партнера.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у астролошкој кући бизниса, трговине и интелекта, под упливом вашег владаоца Јупитера, одговара децембарским Стрелцима којима доноси увећање прихода преко сарадње странцима. Имате утисак да вољена особа нешто крије од вас.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Ваш сувладалац Уран, планета неочекиваних околности, прави напет аспект са Месецом у астролошком пољу новца, доносећи вам добитке преко улагања у аранжман са емотивним или пословним партнером. Тајни сусрет са особом коју познајете преко посла.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у вашем знаку прави напет аспект са вашим владаоцем Ураном, који управља и вашом интуицијом чини вас нестрпљивијим. Требало би да будете толерантнији према сарадницима и колегама. Новац вам пристиже преко пријатеља и сарадње са странцима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Квадрат између вашег сувладаоца Јупитера и Месеца у 12. астролошкој кући, појачава вашу интуицију. Изазован аспект између Меркура и вашег владаоца Нептуна у вашем знаку, доноси вам романтичан сусрет са старом симпатијом. Више се одмарајте.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas