Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za subotu 13. januar 2023. godine: Škorpije očekuje razdvajanje od partnera, a Ovnove problemi sa finansijama

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene prvog dana vikenda

1705129955_shutterstock_2119598309--7-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko Vodolije u napetom aspektu sa Jupiterom u astrološkom polju posla, upozorava na oprez sa finansijama. Rođene u drugoj dekadi očekuje susret sa nekim na kraćem putu, seminaru ili predavanju. Problem sa cirkulacijom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Dobar aspekt između Meseca u astrološkoj kući karijere i vašeg vladaoca Venere, planeta ljubavi ali i novca, čini vas spremnim za ulazak u aranžman sa strancima. Pokušajte da se uzdržite od nepotrebnih troškova. Osetljivi mokraćni kanali.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Vodoliji i vaš vladalac Merkur, simbol intelekta, trgovine i saobraćaja, predveče, prave dobar aspekt koji vam donosi mogućnost dogovora o isplativom poslu sa strancima. Moguće rasprave sa nadređenima, kao i sa ljubavnim partnerom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osme astrološke kuće, što vam u večernjim satima donosi vest o novcu preko poslova sa strancima. Trigon Sunca i Urana, nagoveštava iznenadni ljubavni susret s nekim koju već poznajete preko poslovnih kontakata.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Aspekti Meseca u Vodoliji čine vas nervoznijim kada je reč o nekom pravnom procesu ili isplati koju očekujete iz inostranstva. Klonite se rizičnih finansijskih transakcija, kao i rasprava sa nadređenima. LJubavni partner je preosetljiv.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Prelazak Meseca preko Vodolije donosi vam mogućnost dogovora o novom poslovnom aranžmanu, preko prijateljskih veza ili inostranstva. Pozicija vašeg vladaoca Merkura nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom i članovima porodice.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i posla, pravi dobar aspekt sa Mesecom u astrološkoj kući ljubavi, što nagoveštava susret s nekim ko se bavi kreativnim ili zanimanjem koje ima veze sa sportom. Uvećanje prihoda. Problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Tranzit Meseca preko Vodolije pod uticajem vašeg vladaoca Marsa, čini vas spremnim da se angažujete na polju porodične ili druge samostalne delatnosti. Pozicija Venere, vladaoca ljubavnog života, nagoveštava raskid ili razdvajanje od partnera.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u astrološkoj kući biznisa, trgovine i intelekta, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera, odgovara decembarskim Strelcima kojima donosi uvećanje prihoda preko saradnje strancima. Imate utisak da voljena osoba nešto krije od vas.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Vaš suvladalac Uran, planeta neočekivanih okolnosti, pravi napet aspekt sa Mesecom u astrološkom polju novca, donoseći vam dobitke preko ulaganja u aranžman sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Tajni susret sa osobom koju poznajete preko posla.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u vašem znaku pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Uranom, koji upravlja i vašom intuicijom čini vas nestrpljivijim. Trebalo bi da budete tolerantniji prema saradnicima i kolegama. Novac vam pristiže preko prijatelja i saradnje sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Kvadrat između vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u 12. astrološkoj kući, pojačava vašu intuiciju. Izazovan aspekt između Merkura i vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku, donosi vam romantičan susret sa starom simpatijom. Više se odmarajte.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas