Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 16. СЕПТЕМБАР: Лавове очекује изненадни сусрет, Јарчеви обратите пажњу на емотивног партнера

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за суботу 16. септембар

1694846498_shutterstock_1810425901-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Због директног хода Меркура, планете комуникација, преко астролошког поља посла, мењате ваш однос према сарадницима, рођацима и свакодневним обавезама. Могућ одлазак на краћи пословни пут. Проводите више времена са пријатељима.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Планета која управља вашим пословним али и љубавним животом, креће директним ходом преко астролошке куће љубави, доносећи вам обнову контакта са старом симпатијом. Спремни сте да се посветите реализацији већ уговореног пројекта.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур креће директним ходом са осмог степена Девице, аналогног Шкорпији, због чега неке породичне тајне могу бити обелодањене. Ваша конкуренција не мирује, нарочито ако ваш посао има везе са осигурањем, банакарством, инвестицијама.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Транзит Меркура у директном ходу преко астролошке куће подсвести, омогућава вам да пронађете прави начин споразумевања са блиским особама. Уз нешто више труда и ангажовања, успећете да убедите некога у оно што желите. Осетљив желудац.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Директан ход Меркура, владаоца вашег посла и планова, доноси вам веће могућности за зараду преко сарадње са особама чији ће вам захтеви деловати сасвим прихватљиво. На некој друштвеној мрежи очекује вас сусрет са једном Вагом. Алергија.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, који управља и вашом каријером, креће директним ходом, усмеравајући вашу пажњу на однос са сарадницима и колегама. Ипак, обратите пажњу и на комуникацију са надређенима. Пријатни заједнички тренуци са вољеном особом.

 Вага (23. 9 - 22. 10)

Наглашен знак Девице са Сунцем и Меркуром, који креће директним ходом, чини вас спремним да се ангажујете на већ започетој реализацији неких креативних идеја. Емотивни партнер жели да вас убеди у нешто што вама не одговара.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Због изазовног аспекта између директног Меркура и вашег владаоца Плутона, имате потребу да се дистанцирате од неких особа, а да за друге направите места у свом животу. У вечерњим сатима, очекује вас сусрет са млађом атрактивном особом.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Меркур, владалац ваших партнерских односа, креће директним ходом преко астролошког поља друштвеног статуса, због чега ћете убудуће пажљивије планирате сваки наредни корак у каријери. Комуникација са вољеном особом креће набоље. Преморени сте.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Због наглашене астролошке куће иностранства и путовања, са Сунцем и Меркуром који креће директним ходом, успостављате нове пословне контакте и обнављате или унапређујете своје знање. Љубавни партнер очекује од вас подршку и више разумевања.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Директан ход Меркура чини вас спремним да се суочите са нечим што сте дуго потискивали у себи. Финансијска ситуација се покреће са мртве тачке усмеравајући ваша интересовања према улагању у некретнине, као и у сређивање ентеријера.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Директан ход планете која управља вашим партнерскихм односима и приватним животом, доприноси вашем бољем начину споразумевања са вољеном особом, пословним партнером и члановима породице. Могућ одлазак на краћи пут у иностранство.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas