Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 16. SEPTEMBAR: Lavove očekuje iznenadni susret, Jarčevi obratite pažnju na emotivnog partnera

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 16. septembar

1694846498_shutterstock_1810425901-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Zbog direktnog hoda Merkura, planete komunikacija, preko astrološkog polja posla, menjate vaš odnos prema saradnicima, rođacima i svakodnevnim obavezama. Moguć odlazak na kraći poslovni put. Provodite više vremena sa prijateljima.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Planeta koja upravlja vašim poslovnim ali i ljubavnim životom, kreće direktnim hodom preko astrološke kuće ljubavi, donoseći vam obnovu kontakta sa starom simpatijom. Spremni ste da se posvetite realizaciji već ugovorenog projekta.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur kreće direktnim hodom sa osmog stepena Device, analognog Škorpiji, zbog čega neke porodične tajne mogu biti obelodanjene. Vaša konkurencija ne miruje, naročito ako vaš posao ima veze sa osiguranjem, banakarstvom, investicijama.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Tranzit Merkura u direktnom hodu preko astrološke kuće podsvesti, omogućava vam da pronađete pravi način sporazumevanja sa bliskim osobama. Uz nešto više truda i angažovanja, uspećete da ubedite nekoga u ono što želite. Osetljiv želudac.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Direktan hod Merkura, vladaoca vašeg posla i planova, donosi vam veće mogućnosti za zaradu preko saradnje sa osobama čiji će vam zahtevi delovati sasvim prihvatljivo. Na nekoj društvenoj mreži očekuje vas susret sa jednom Vagom. Alergija.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, kreće direktnim hodom, usmeravajući vašu pažnju na odnos sa saradnicima i kolegama. Ipak, obratite pažnju i na komunikaciju sa nadređenima. Prijatni zajednički trenuci sa voljenom osobom.

 Vaga (23. 9 - 22. 10)

Naglašen znak Device sa Suncem i Merkurom, koji kreće direktnim hodom, čini vas spremnim da se angažujete na već započetoj realizaciji nekih kreativnih ideja. Emotivni partner želi da vas ubedi u nešto što vama ne odgovara.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Zbog izazovnog aspekta između direktnog Merkura i vašeg vladaoca Plutona, imate potrebu da se distancirate od nekih osoba, a da za druge napravite mesta u svom životu. U večernjim satima, očekuje vas susret sa mlađom atraktivnom osobom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Merkur, vladalac vaših partnerskih odnosa, kreće direktnim hodom preko astrološkog polja društvenog statusa, zbog čega ćete ubuduće pažljivije planirate svaki naredni korak u karijeri. Komunikacija sa voljenom osobom kreće nabolje. Premoreni ste.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Zbog naglašene astrološke kuće inostranstva i putovanja, sa Suncem i Merkurom koji kreće direktnim hodom, uspostavljate nove poslovne kontakte i obnavljate ili unapređujete svoje znanje. LJubavni partner očekuje od vas podršku i više razumevanja.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Direktan hod Merkura čini vas spremnim da se suočite sa nečim što ste dugo potiskivali u sebi. Finansijska situacija se pokreće sa mrtve tačke usmeravajući vaša interesovanja prema ulaganju u nekretnine, kao i u sređivanje enterijera.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Direktan hod planete koja upravlja vašim partnerskihm odnosima i privatnim životom, doprinosi vašem boljem načinu sporazumevanja sa voljenom osobom, poslovnim partnerom i članovima porodice. Moguć odlazak na kraći put u inostranstvo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas