Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 20. ЈАНУАР: Биковма се саветује опрез у комуникацији, Ваге очекује увећање зараде

Сазнајте шта вам Сунце у Водолији доноси за суботу 20. јануар

1705738353_shutterstock_2282532067.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Сунце, симбол успеха и угледа, данас улази у ваше 11. астролошко поље, што означава почетак договора са утицајним особама који се односи на реализацију плана о коме сте маштали. Познанство са Близанцем преко друштвене мреже. Осетљива кожа.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Улазак Сунца у астролошку кућу каријере упозорава на опрез у комуникацији са ауторитетима, али можете да очекујете прилив новца преко сарадње са странцима. Две подједнако интересантне особе могу да привуку вашу пажњу. Опрез у саобраћају.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Сунце данас улази у ваше астролошко поље а Месец у ваш знак, доносећи вам могућност увећања прихода преко послова који имају везе са путовањима у иностранство, контактима са странцима, правним процесима. Подложност повредама.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Транзит Сунца преко ваше астролошке куће финансија, доноси вам новац, само пазите како га трошите и улажете, јер ћете имати и ванредне трошкове. Имате помоћ пријатеља у вези са неким судским процесом. Проверите хормонски статус.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце, данас улази у седмо астролошко поље доносећи вам љубав и новац, мада ће бити и непланираних трошкова. Слободни, јулски Лавови на некој прослави могу да упознају шармантну особу. Проблеми са штитном жлездом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Сунце данас улази у вашу шесту астролошку кућу, доносећи вам нове пословне ангажмане, као и нове сараднике. Харизматична особа која носи униформу на раду може да вам се допадне већ на први поглед. Пазите се за воланом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Прелазак Сунца преко вашег астролошког поља љубави и креативности, може вам донети нову љубав, коју ћете упознати у позоришту, на концерту, чак и спортској трибини. Уметнике очекује увећање зараде. Могуће кардиоваскуларне тегобе.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Улазак Сунца у вашу астролошку кућу приватности, доноси вам зараду преко приватне или делатности која има везе са некретнинама и грађевинским радовима. Љубавни партнер вам пружа подршку у вези са важном заједничком темом. Осетљив желудац.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Транзит Сунца преко вашег трећег астролошког поља, наговештава могућност обнове односа са рођацима, као и увећања прихода преко краћих путовања и интелектуалних деалтности. Чувајте вредне ситнице. Опасност у саобраћају.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Сунце, владалац астролошке куће финансија и ризика, улази у Водолију, доносећи вам шансе за увећање зараде, као и могућност упознавања врло атрактивне особе, преко службених контаката. Проводите више времена са пријатељима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Улазак Сунца, симбола успеха и угледа, у ваш знак, доноси вам прилив енергије и ентузијазма, као и могућност да преко партнерског односа остварите важан пословни циљ. Љубавни партнер жели да заједно отпутујете на краћи осмор.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Сунце данас улази у ваше 12. астролошко поље, што појачава вашу интуицију али и инспирацију, нарочито ако се бавите креативним послом. Слободним Рибама се удвара заузета особа, чијем ће шарму тешко одолети. Промените начин исхране.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas