Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за суботу 3. фебруар 2024. године: Лавове очекују расправе са партнером и породицом, а Јарчеве занимљиво познанство

Погледајте шта су вам звезде припремиле за први дан викенда

1706944447_Foto-Shutterstock-horoskop-danas-februar.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Наглашен знак Јарца, доноси вам новац, али и ванредне издатке. Астериоид Амор у вашем знаку у добром аспекту са вашим владаоцем Плутоном, наговештава страствене тренутке са једном Водолијом. Проводите више времена у природи.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Позиција Месеца насупрот Јупитеру и Урану у вашем знаку, упозорава да се клоните расправа са партнером, нарочито ако се ради о некој Шкорпији. Избегавајте непотребне трошкове и подизање кредита. Чувајте се инфекција грла.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Са вашим владаоцем Меркуром у пољу новца, под повољним утицајем Месеца, можете да склопите исплатив посао са странцима.У вечерњим сатима, очекује вас расправа са емотивним партнером, пре свега, због његове љубоморе. Реуматске тегобе.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Мада је ваш владалац Месец ослабљен у Шкорпији, његов прелазак преко астролошке куће љубави може прилично да узбурка ваше емоције. Наглашен знак Бика, предвече, доноси вам увећање прихода преко сарадње са странцима. Поведите рачуна о исхрани.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Аспекти Месеца у астролошком пољу приватности и Алгола у Бику, доносе вам расправе са љубавним партнером, члановима породице, али и са надређенима. Добар аспект између Јупитера и Венере, погодује уметницима рођеним у трећој декади.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Због напетог аспекта између Месеца и Алгола, у вечерњим сатима, пажљивије бирајте особе са којима ћете разговарати и евентуалном послу са странцима. Тајна романса са неким кога виђате преко посла, може угледати светло дана.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Аспекти Месеца, који управља вашом каријером, упозоравају да будете опрезнији са планирањем финансија. Новац вам пристиже преко послова са некретнинама и приватног бизниса. Избегавајте расправе са вољеном особом у вечерњим сатима. Осетљива кожа.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Неко може да вам предложи фантастичан план о томе како бисте заједно могли да дођете до добре зараде. Међутим, будите опрезни, нарочито ако то будете чули од Рака или Риба. Романтичан сусрет са уметником може да остави утисак на вас.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Кујете велике планове, али данас није тренутак да их поделите чак ни са пословним партнером у кога имате поверења. Не допадају вам се осцилације расположења вашег љубавног партнера, који тешко сакрива љубомору. Расејани сте.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Напети аспекти Месеца, који управља и вашим емотивним животом, у ваш живот могу да донесу некога ко ће вас заинтригирати већ на први поглед. Ипак, будите опрезни и боље сачекајте да боље упознате ту особу. Смањите унос шећера.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у љубоморној Шкорпији у опозицији са Ураном у посесивном Бику, упозорава да будете опрезнији у односу са вољеном особом. Требало би да избегавате ризичне новчане трансакције и склапање важних договора. Нервоза.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Транзит Месеца преко Шкорпије доноси вам контакте са странцима, али немојте још да склапате конкретне договоре, а ни да потписујете уговоре, што се највише односи на Рибе рођене у трећој декади знака. Вољена особа сумња у вашу искреност.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas