Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za subotu 3. februar 2024. godine: Lavove očekuju rasprave sa partnerom i porodicom, a Jarčeve zanimljivo poznanstvo

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za prvi dan vikenda

1706944447_Foto-Shutterstock-horoskop-danas-februar.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Naglašen znak Jarca, donosi vam novac, ali i vanredne izdatke. Asterioid Amor u vašem znaku u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Plutonom, nagoveštava strastvene trenutke sa jednom Vodolijom. Provodite više vremena u prirodi.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Meseca nasuprot Jupiteru i Uranu u vašem znaku, upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Čuvajte se infekcija grla.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa vašim vladaocem Merkurom u polju novca, pod povoljnim uticajem Meseca, možete da sklopite isplativ posao sa strancima.U večernjim satima, očekuje vas rasprava sa emotivnim partnerom, pre svega, zbog njegove ljubomore. Reumatske tegobe.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mada je vaš vladalac Mesec oslabljen u Škorpiji, njegov prelazak preko astrološke kuće ljubavi može prilično da uzburka vaše emocije. Naglašen znak Bika, predveče, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. Povedite računa o ishrani.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Aspekti Meseca u astrološkom polju privatnosti i Algola u Biku, donose vam rasprave sa ljubavnim partnerom, članovima porodice, ali i sa nadređenima. Dobar aspekt između Jupitera i Venere, pogoduje umetnicima rođenim u trećoj dekadi.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Zbog napetog aspekta između Meseca i Algola, u večernjim satima, pažljivije birajte osobe sa kojima ćete razgovarati i eventualnom poslu sa strancima. Tajna romansa sa nekim koga viđate preko posla, može ugledati svetlo dana.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti Meseca, koji upravlja vašom karijerom, upozoravaju da budete oprezniji sa planiranjem finansija. Novac vam pristiže preko poslova sa nekretninama i privatnog biznisa. Izbegavajte rasprave sa voljenom osobom u večernjim satima. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Neko može da vam predloži fantastičan plan o tome kako biste zajedno mogli da dođete do dobre zarade. Međutim, budite oprezni, naročito ako to budete čuli od Raka ili Riba. Romantičan susret sa umetnikom može da ostavi utisak na vas.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Kujete velike planove, ali danas nije trenutak da ih podelite čak ni sa poslovnim partnerom u koga imate poverenja. Ne dopadaju vam se oscilacije raspoloženja vašeg ljubavnog partnera, koji teško sakriva ljubomoru. Rasejani ste.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Napeti aspekti Meseca, koji upravlja i vašim emotivnim životom, u vaš život mogu da donesu nekoga ko će vas zaintrigirati već na prvi pogled. Ipak, budite oprezni i bolje sačekajte da bolje upoznate tu osobu. Smanjite unos šećera.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u ljubomornoj Škorpiji u opoziciji sa Uranom u posesivnom Biku, upozorava da budete oprezniji u odnosu sa voljenom osobom. Trebalo bi da izbegavate rizične novčane transakcije i sklapanje važnih dogovora. Nervoza.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Tranzit Meseca preko Škorpije donosi vam kontakte sa strancima, ali nemojte još da sklapate konkretne dogovore, a ni da potpisujete ugovore, što se najviše odnosi na Ribe rođene u trećoj dekadi znaka. Voljena osoba sumnja u vašu iskrenost.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas