Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
светац

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 7. ОТОБАР: Близанци избегавајте расправе, Бикови клоните се трошкова

Шта нам поручују хороскоп за први дан викенда

1696661283_shutterstock_484372075.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Квадрат између Месеца и вашег владаоца Марса, у астролошкој кући партнерских односа, неповољно утиче на однос са вољеном особом. У поподневним сатима, бићете у прилици да пласирате вашу идеју у вези са неким креативним пројектом.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Напет аспект између Месеца и Плутона, планете страсти и посесивности, увече, доноси вам проблеме у комуникацији са емотивним партнером. Позиција вашег владаоца Венере, планете посла, упозорава да се клоните непотребних трошкова.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

И Месец и ваш владалац Меркур образују изазовне аспекте са Сатурном у астролошком пољу каријере, због чега ћете морати да се прилагодите неким новонасталим околностима. Избегавајте расправе са женама и ризичне финансијске трансакције.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у вашем знаку под утицајем Нептуна, симбола маште и инспирације, доноси вам новац преко посла који подразумева чешће путовања. Колоните се расправа са надређенима и брачним или дугогодишњим партнером. Шкорпија мисли на вас.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Наглашене астролошке куће интуиције и страсти, са Месецом и Нептуном, доносе вам тајни састанак са воденим знаком. Од ваше убедљивости и моћи преговарања, зависи резултат договора са особама које доносе одлуку о једном послу.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Аспекти вашег владаоца Меркура, подстичу ваше амбиције, доносећи вам увећање зараде, нарочито ако се бавите неким креативним занимањем. Опозиција између Месеца и Плутона, у вечерњим сатима, наговештава сусрет са Шкорпијом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Изазован аспект владаоца ваше каријере Месеца, са Марсом у вашем знаку, чини вас нестрпљивим да што пре сазнате резултате неког договора. Позиција Урана, владаоца вашег љубавног живота, доноси вам познанство преко интернета са Близанцима.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Изазован аспект Месеца, симбола променљивог расположења, са вашим владаоцем Плутоном, упозорава да избегавате расправе са женама. У вечерњим сатима, можете да упознате некога, чије је занимање повезано са честим путовањима. Несаница.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Позиција Месеца, под упливом вашег владаоца Јупитера и Урана, повољно утиче на вашу финансијску ситуацију. Уколико се бавите грађевинским радовима или купопордајом некретнина, конкуренција може покушати да осујети неке ваше планове.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспект између вашег владаоца Сатурна и Месеца, у вечерњим сатима, утиче на захлађење односа са вољеном особом, због догађаја из прошлости. Позиција Нептуна подстиче вашу инспирацију, нарочито ако се бавите интелектуалним радом.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Позиција Месеца доноси вам данас много више обавеза, али и могућност да у поподневним сатима остварите солидну зараду. Ипак, требало би да будете опрезнији уколико намеравате да се договарате са странцима о новом послу. Сусрет са Лавом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Тригон између вашег владаоца Нептуна и Месеца у астролошкој кући љубави, наговештава познанство са Раком, на краћем путу или преко интернета. Ако се бавите неким уметничким занимањем или науком, очекује вас успех и увећање зараде.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas