Oglas
· · Komentari: 0
svetac

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. OTOBAR: Blizanci izbegavajte rasprave, Bikovi klonite se troškova

Šta nam poručuju horoskop za prvi dan vikenda

1696661283_shutterstock_484372075.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Kvadrat između Meseca i vašeg vladaoca Marsa, u astrološkoj kući partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. U popodnevnim satima, bićete u prilici da plasirate vašu ideju u vezi sa nekim kreativnim projektom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Napet aspekt između Meseca i Plutona, planete strasti i posesivnosti, uveče, donosi vam probleme u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete posla, upozorava da se klonite nepotrebnih troškova.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

I Mesec i vaš vladalac Merkur obrazuju izazovne aspekte sa Saturnom u astrološkom polju karijere, zbog čega ćete morati da se prilagodite nekim novonastalim okolnostima. Izbegavajte rasprave sa ženama i rizične finansijske transakcije.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u vašem znaku pod uticajem Neptuna, simbola mašte i inspiracije, donosi vam novac preko posla koji podrazumeva češće putovanja. Kolonite se rasprava sa nadređenima i bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Škorpija misli na vas.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Naglašene astrološke kuće intuicije i strasti, sa Mesecom i Neptunom, donose vam tajni sastanak sa vodenim znakom. Od vaše ubedljivosti i moći pregovaranja, zavisi rezultat dogovora sa osobama koje donose odluku o jednom poslu.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura, podstiču vaše ambicije, donoseći vam uvećanje zarade, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Opozicija između Meseca i Plutona, u večernjim satima, nagoveštava susret sa Škorpijom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Izazovan aspekt vladaoca vaše karijere Meseca, sa Marsom u vašem znaku, čini vas nestrpljivim da što pre saznate rezultate nekog dogovora. Pozicija Urana, vladaoca vašeg ljubavnog života, donosi vam poznanstvo preko interneta sa Blizancima.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Izazovan aspekt Meseca, simbola promenljivog raspoloženja, sa vašim vladaocem Plutonom, upozorava da izbegavate rasprave sa ženama. U večernjim satima, možete da upoznate nekoga, čije je zanimanje povezano sa čestim putovanjima. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija Meseca, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera i Urana, povoljno utiče na vašu finansijsku situaciju. Ukoliko se bavite građevinskim radovima ili kupopordajom nekretnina, konkurencija može pokušati da osujeti neke vaše planove.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekt između vašeg vladaoca Saturna i Meseca, u večernjim satima, utiče na zahlađenje odnosa sa voljenom osobom, zbog događaja iz prošlosti. Pozicija Neptuna podstiče vašu inspiraciju, naročito ako se bavite intelektualnim radom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Meseca donosi vam danas mnogo više obaveza, ali i mogućnost da u popodnevnim satima ostvarite solidnu zaradu. Ipak, trebalo bi da budete oprezniji ukoliko nameravate da se dogovarate sa strancima o novom poslu. Susret sa Lavom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Trigon između vašeg vladaoca Neptuna i Meseca u astrološkoj kući ljubavi, nagoveštava poznanstvo sa Rakom, na kraćem putu ili preko interneta. Ako se bavite nekim umetničkim zanimanjem ili naukom, očekuje vas uspeh i uvećanje zarade.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas