Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 12. СЕПТЕМБАР: Овна очекује леп сусрет, Девице обратите пажњу на посао

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за уторак 12. септембар

1694501229_shutterstock_2169614299-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Ваша нестрпљива природа данас је на тесту јер морате да чекате расплет догађаја или коначне резултате вашег ангажмана у оквиру неког пословног пројекта. Позиција вашег владаоца Марса, симбола страсти, поподне доноси вам сусрет са ватреним знаком.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Умете да сачекате прави тренутак било да се ради о пословном или љубавном животу мада ћете данас поподне бити мало напетији. Аспекти Месеца који прелази преко астролошког поља приватности успоравају ваше планове, као и договоре са пријатељима.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Симбол емоција, Месец, приближава се вашем владаоцу Меркуру, планети логике, због чега би још поподне требало да донесете одлуке у вези са организацијом породичног живота. Позиција Марса доноси могућност одласка на пут са вољеном особом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Колико год желите да се искључите из свакодневице данас ћете тешко у томе успети јер ваш владалац Месец прави аспекте који захтевају прилагођавање потребама и емотивног и пословног партнера. Добијате понуду за хонорарни или паралелни посао.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец се приближава последњим степенима вашег знака образујући аспекте због којих ћете морати мало да успорите и процените ситуацију на послу. У поподневним сатима, требало би да се уздржите од непотребних трошкова. Опасност у саобраћају.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Логика и стрпљење ваши су адути за излаз из сваке ситуације,чак и када сте овако напети као данас, због неочекиваних околности на послу. Аспект Месеца са Марсом, у поподневним сатима, доноси вам решење проблема у односу са партнером.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Неће вам тешко пасти да поднесете ситуацију на приватном али и на пословном плану која од вас захтева стрпљење и прилагођавање. Сусрет са неким чије вам друштво изузетно прија, у поподневним сатима, доноси вам прилив енергије и оптимизма.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Хладнокрвни сте и тешко да вас ико може надмудрити када је реч о игри стрпљења. Ипак, данас ће октобарске Шкорпије бити као на иглама ишчекујући позив од вољене особе. Поподне сазнајете иноформацију важну за даљу реализацију ваших планова.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Ваш заразни оптимизам чини чуда не само када је реч о вашим, него и о плановима ваших пријатеља који очекују ваше савете. Напети аспекти Месеца захтевају да се прилагодите околностима на финансијском плану, као и на ситуацију са чланом породице.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Позиције Месеца и вашег владаоца Сатурна, у вечерњим сатима, наводе вас на размишљање о томе како да превазиђете проблем у односу са неким рођаком или да постигнете договор о пословном аранжману са странцима. Пазите се за воланом.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Мајстор сте да се прилагодите било којим околностима, ако вам то доноси могућност да управљате својим слободним временом. Зато ћете се данас договорити и са емотивним и са пословним партнером о свему што им одговара. Могућ одлазак на краћи пут.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Одговарају вам аспекти Месеца са вашим владаоцем Нептуном и Сатурном у вашем знаку, ако сте уметник. У супротном, можете да дођете у конфликт са сарадницима или ситуацију да чекате дуже него што сте очекивали на реализацију неких ваших планова.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas