Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за уторак, 18.јул 2023: Близанци пазите при доношењу одлука, Девица да послуша савет Јарца, Водолија разматра ризичан посао

Месец је у Лаву, погледајте како овај страствени аспект утиче на ваш знак

1689660039_235613_24935-ruzicasti-mesec-ig_f-Profimedida.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Са препуним знаком Лава у који је ушао и Месец, наглашена је ваша потреба за креативним изразом у оквиру једног пословног ангажмана који вам је већ постао опсесија. Добар аспект са вашим владаоцем Марсом чини вас енергичним и предузимљивим.

Бик

Квадрат са Јупитером, симболом просперитета у вашем знаку, подстиче вашу амбицију када је реч о финансијама. Ипак, спој Месеца и Меркура у пољу посла и новца, упозорава на опрез приликом склапања пословних договора и потписивања уговора.

Близанци

Месец, симбол емоција током дана образује коњункцију са вашим владаоцем Меркуром, планетом разума и комуникација у кући менталног стања, чинећи вас помало напетим и нервозним. Можете такође бити склони погрешним проценама и нелогичним одлукама.

Рак

Ваш владалац Месец је у знаку Лава, а владалац Лава у вашем знаку и због измењених седишта тих планета, њихов утицај на вас је већи. Одговара вам тригон са Нептуном, ако се бавите туризмом, угоститељством, хотелијерством, некретнинама.

Лав

Месец који управља вашом интуицијом, улази у ваш знак у коме се већ налазе Меркур и Венера, планете комуникација и љубави, па ће мало ко моћи да одоли вашем шарму. Изазовни аспекти са Јупитером и Ураном у кући каријере, подстичу ваше амбиције.

 
Девица

Месец, симбол инспирације, близу вашег владаоца Меркура, подстиче вас на маштање о нечему што бисте желели да остварите. Због опозиције између Марса, планете акције у вашем знаку и ретроградног Сатурна, треба да послушате савет једног Јарца.

Вага

Са страственим Месецом у Лаву, вашој 11. астролошкој кући, где се налази и ваш владалац Венера, планета љубави али и новца, не можете да останете непримећени. Фокусирани сте на договоре и сарадњу са особама које су присутне у јавности.


Шкорпија

Препуно поље каријере у које је данас ушао и Месец, симбол маште и трговине, погодује уметницима и спортистима, док прелазак Сунца преко знака Рака, одговара Шкорпијама пред којима је неки судски процес или облик сарадње са странцима.


Стрелац

Месец у кући иностранства а Сунце у кући новца, доноси вам могућности за увећање зараде преко послова са особама које живе у иностранству. Аспекти са вашим владаоцима Јупитером и Нептуном одговарају Стрелцима који се баве туризмом, осигурањем.

Јарац

Транзит Месеца преко осмог поља у први план ставља ваше финансије али ћете због напетог аспекта са вашим владаоцем Сатурном, морати да се прилагодите новим околностима на послу. Можете се ослонити на емотивног или пословног партнера.


Водолија

Месец у седмој кући под утицајем Плутона, планете новца, чини вас спремним да прихватите ризичну пословну понуду. Позиција Сунца и вашег владаоца Урана, доноси вам увећања прихода, ако се бавите угоститељством, купопродајом некретнина.

Рибе

Са амбициозним Месецом у знаку Лава, где се налазе и Меркур и Венера, очекује вас више ангажовања на радном месту. Изазован аспект са Сатурном у вашем знаку подстиче вас на размишљање о томе да ли да прихватите савет пријатеља у вези са послом.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas