Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 26. СЕПТЕМБАР: Биковима нове пословне прилике, Ракови обратите пажњу на здравље

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за уторак 26. септембар

1695711313_shutterstock_2023085888.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3. - 20. 4.)

Месец, који управља вашом интуицијом, доноси вам креативне идеје и мотивацију, ако сте рођени крајем знака и бавите се уметношћу или спортом. Спремите се на ванредне трошкове, ако сређујете пословни ентеријер или стамбени простор.

Бик (21. 4. - 21. 5.)

Месец у астролошком пољу каријере,Позиција вашег владаоца Венере и Урана у вашем знаку, доноси повољне договоре о новим пројектима мајским Биковима, који су преко посла присутни у јавности. Један Рак или Шкорпија пружа вам велику подршку.

Близанци (22. 5. - 21. 6.)

Одговара вам позиција Месеца који прелази преко девете астролошке куће, јер вам може донети неочекиван договор са странцима или одлазак на краћи пут. Водите рачуна да ваше одлуке не буду под утицајем емоција. Пазите се у саобраћају.

Рак (22. 6. - 22. 7.)

Аспекти вашег владаоца Месеца у астролошком пољу новца, доносе вам ванредне издатке, нарочито ако се бавите приватним бизнисом, заједно са емотивним партнером. Неко с ким сте некада били блиски жели да се види са вама. Чувајте се инфекција.

Лав (23. 7. - 22. 8.)

Са Месецом у седмом астролошком пољу и Венером у вашем знаку, бићете у центру пажње, што ће вам посебно значити ако ваш посао има везе са медијима, филмом, ИТ сектором. Добијате поруку за излазак од једног ватреног знака. Несаница.

Девица (23. 8. - 22. 9.)

Ваш владалац Меркур у инкоњукцији са Месецом у астролошкој кући свакодневице, захтева прилагођавање неким новим условима на радном месту. Вољена особа вам замера што јој не посвећујете онолико пажње колико је њој потребно. Подложност повредама.

Вага (23. 9. - 22. 10.)

Одговара вам транзит Месеца преко астролошког поља инспирације, спорта и шоу-бизниса, јер ћете бити у ситуацији да покажете шта знате и умете. Једна Водолија увек има времена за романтично дописивање са вама. Чувајте се у саобраћају.

Шкорпија (23. 10. - 22. 11.)

Добри аспекти ваших владалаца, Марса и Плутона, са Месецом у астролошкој кући приватног бизниса, доносе вам шансе које би требало оберучке да прихватите. Особа са којом сте се упознали преко неке друштвене мреже, има жељу да се видите уживо.

Стрелац (23.11. - 21. 12.)

Прија вам прелазак Месеца преко астролошког поља комуникација и логике, јер вам може донети исплатив договор са Близанцима или Овном. Љубавни партнер намерава да вам приреди пријатно изненађење, нарочито ако се ради о Ваги или Водолији.

Јарац (22. 12. - 20. 1.)

Месец, који управља вашим партнерским односима, близу вашег владаоца Сатурна, симбола кашњења, доноси вам одлагање реализације посла који сте покренули са Шкорпијом или Биком. Један Рак вам шаље поруку романтичног садржаја. Несаница.

Водолија (21. 1. - 19. 2.)

Транзит Месеца преко вашег знака, доноси исплативе ангажмане Водолијама које се баве неким креативним занимањем или спортом. Особа која вам је одувек била пријатељ, показује веће интересовање за вас него иначе. Променљиво расположење.

 Рибе (20. 2. - 20. 3.)

Месец у вечерњим сатима образује коњункцију са Сатурном у вашем знаку, доносећи фебруарским Рибама проблеме у комуникацији са сарадницима, члановима породице и рођацима. Једна Шкорпија вам шаље позив за излазак. Опрез у саобраћају.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas