Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 26. SEPTEMBAR: Bikovima nove poslovne prilike, Rakovi obratite pažnju na zdravlje

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 26. septembar

1695711313_shutterstock_2023085888.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

Mesec, koji upravlja vašom intuicijom, donosi vam kreativne ideje i motivaciju, ako ste rođeni krajem znaka i bavite se umetnošću ili sportom. Spremite se na vanredne troškove, ako sređujete poslovni enterijer ili stambeni prostor.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

Mesec u astrološkom polju karijere,Pozicija vašeg vladaoca Venere i Urana u vašem znaku, donosi povoljne dogovore o novim projektima majskim Bikovima, koji su preko posla prisutni u javnosti. Jedan Rak ili Škorpija pruža vam veliku podršku.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

Odgovara vam pozicija Meseca koji prelazi preko devete astrološke kuće, jer vam može doneti neočekivan dogovor sa strancima ili odlazak na kraći put. Vodite računa da vaše odluke ne budu pod uticajem emocija. Pazite se u saobraćaju.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Aspekti vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju novca, donose vam vanredne izdatke, naročito ako se bavite privatnim biznisom, zajedno sa emotivnim partnerom. Neko s kim ste nekada bili bliski želi da se vidi sa vama. Čuvajte se infekcija.

Lav (23. 7. - 22. 8.)

Sa Mesecom u sedmom astrološkom polju i Venerom u vašem znaku, bićete u centru pažnje, što će vam posebno značiti ako vaš posao ima veze sa medijima, filmom, IT sektorom. Dobijate poruku za izlazak od jednog vatrenog znaka. Nesanica.

Devica (23. 8. - 22. 9.)

Vaš vladalac Merkur u inkonjukciji sa Mesecom u astrološkoj kući svakodnevice, zahteva prilagođavanje nekim novim uslovima na radnom mestu. Voljena osoba vam zamera što joj ne posvećujete onoliko pažnje koliko je njoj potrebno. Podložnost povredama.

Vaga (23. 9. - 22. 10.)

Odgovara vam tranzit Meseca preko astrološkog polja inspiracije, sporta i šou-biznisa, jer ćete biti u situaciji da pokažete šta znate i umete. Jedna Vodolija uvek ima vremena za romantično dopisivanje sa vama. Čuvajte se u saobraćaju.

Škorpija (23. 10. - 22. 11.)

Dobri aspekti vaših vladalaca, Marsa i Plutona, sa Mesecom u astrološkoj kući privatnog biznisa, donose vam šanse koje bi trebalo oberučke da prihvatite. Osoba sa kojom ste se upoznali preko neke društvene mreže, ima želju da se vidite uživo.

Strelac (23.11. - 21. 12.)

Prija vam prelazak Meseca preko astrološkog polja komunikacija i logike, jer vam može doneti isplativ dogovor sa Blizancima ili Ovnom. LJubavni partner namerava da vam priredi prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o Vagi ili Vodoliji.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

Mesec, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, blizu vašeg vladaoca Saturna, simbola kašnjenja, donosi vam odlaganje realizacije posla koji ste pokrenuli sa Škorpijom ili Bikom. Jedan Rak vam šalje poruku romantičnog sadržaja. Nesanica.

Vodolija (21. 1. - 19. 2.)

Tranzit Meseca preko vašeg znaka, donosi isplative angažmane Vodolijama koje se bave nekim kreativnim zanimanjem ili sportom. Osoba koja vam je oduvek bila prijatelj, pokazuje veće interesovanje za vas nego inače. Promenljivo raspoloženje.

 Ribe (20. 2. - 20. 3.)

Mesec u večernjim satima obrazuje konjunkciju sa Saturnom u vašem znaku, donoseći februarskim Ribama probleme u komunikaciji sa saradnicima, članovima porodice i rođacima. Jedna Škorpija vam šalje poziv za izlazak. Oprez u saobraćaju.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas