Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 3. ОКТОБАР: Близанци чувајте се повреда, Ракове очекује ново познанство

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за уторак 3. октобар

1696316332_shutterstock_2018780594.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Квадрат између Месеца у Близанцима и Сатурна у астролошкој кући каријере, успорава ваше пословне активности, али добар аспект са вашим владаоцем Плутоном, доноси шансе за увећање зараде преко паралелних аранжмана. Опрез у саобраћају.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Аспекти Месеца у другом астролошком пољу доносе вам повољан исход договора на пословном плану, нарочито ако имате породични бизнис. Вољена особа окупирана је неким својим интересовањима, што вас помало иритира. Извегавајте расправе са колегама.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у вашем знаку у тригону са вашим владаоцем Меркуром, планетом комуникација, чини вас још омиљенијим и популарнијим у друштву, нарочито супротног пола. Квадрат са Сатурном, симболом препрека, неповољно утиче на ваше финансије. Чувајте се повреда.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Наглашено астролошко поље интуиције, са вашим владаоцем Месецом, повољно утиче на процену пословних могућности и финансије. У вечерњим сатима, очекује вас познанство преко интернета са неким воденим знаком. Променљиво расположење.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у добром аспекту са вашим владаоцем Сунцем, доноси вам могућност путовања, стручног усавршавања, као и договора са особама које живе у иностранству. Вољена особа спремна је да вас подржи у некој пословној одлуци. Потребан вам је одмор.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Месец у астролошкој кући каријере, у вечерњим сатима доноси вам вест о могућности сарадње са старим пословним партнерима. Сунце у 12. астролошком пољу, наговештава тајни сусрет или улазак у романсу са особом која можда нешто крије о себи.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Одговара вам позиција Месеца у деветој астролошкој кући, јер вам доноси повољне договоре са особама које живе у другом граду или земљи. Наглашено поље друштвеног живота наговештава сусрете и познанства са интересантним особама. Избаците слаткише.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Месец у тригону са Сунцем, које управља вашом каријером, доноси вам увећање зараде, преко сарадње са особом на положају. Емотивни партнер има осећај да га запостављате, због вашег ангажовања на послу. Проводите више времена у друштву пријатеља.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец у пољу партнерских односа, у напетом аспекту са Сатурном, неповољно утиче на однос са емотивним, али и пословним партнером. Имате шансе да зарадите преко посла са некретнинама, грађевинским пословима, услужним делатношстима.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Са наглашеним знаком Близанаца, под утицајем вашег владаоца Сатурна, очекује вас много обавеза и рутинских послова који вам одузимају драгоцено време. Особа коју сте упознали преко посла, заинтересована је да вас боље упозна. Променљиво расположење.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Транзит разиграног, комуникативног Месеца у Близанцима, преко астролошке куће љубави и надахнућа, наговештава флерт са неким ваздушним знаком. У вечерњим сатима очекују вас пословни договори о сарадњи са особама које живе у другом граду.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Не прија вам позиција Месеца у Близанацима, која у преподневним сатима може да резултира и погрешним закључцима и одлукама, када се ради онеком новом послу. Некадашња симпатија жели да ступи у контакт са вама. Опрез у саобраћају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas