Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 3. OKTOBAR: Blizanci čuvajte se povreda, Rakove očekuje novo poznanstvo

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 3. oktobar

1696316332_shutterstock_2018780594.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Kvadrat između Meseca u Blizancima i Saturna u astrološkoj kući karijere, usporava vaše poslovne aktivnosti, ali dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donosi šanse za uvećanje zarade preko paralelnih aranžmana. Oprez u saobraćaju.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca u drugom astrološkom polju donose vam povoljan ishod dogovora na poslovnom planu, naročito ako imate porodični biznis. Voljena osoba okupirana je nekim svojim interesovanjima, što vas pomalo iritira. Izvegavajte rasprave sa kolegama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, planetom komunikacija, čini vas još omiljenijim i popularnijim u društvu, naročito suprotnog pola. Kvadrat sa Saturnom, simbolom prepreka, nepovoljno utiče na vaše finansije. Čuvajte se povreda.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Naglašeno astrološko polje intuicije, sa vašim vladaocem Mesecom, povoljno utiče na procenu poslovnih mogućnosti i finansije. U večernjim satima, očekuje vas poznanstvo preko interneta sa nekim vodenim znakom. Promenljivo raspoloženje.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Suncem, donosi vam mogućnost putovanja, stručnog usavršavanja, kao i dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Voljena osoba spremna je da vas podrži u nekoj poslovnoj odluci. Potreban vam je odmor.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u astrološkoj kući karijere, u večernjim satima donosi vam vest o mogućnosti saradnje sa starim poslovnim partnerima. Sunce u 12. astrološkom polju, nagoveštava tajni susret ili ulazak u romansu sa osobom koja možda nešto krije o sebi.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Odgovara vam pozicija Meseca u devetoj astrološkoj kući, jer vam donosi povoljne dogovore sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Naglašeno polje društvenog života nagoveštava susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Izbacite slatkiše.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u trigonu sa Suncem, koje upravlja vašom karijerom, donosi vam uvećanje zarade, preko saradnje sa osobom na položaju. Emotivni partner ima osećaj da ga zapostavljate, zbog vašeg angažovanja na poslu. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u polju partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Saturnom, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Imate šanse da zaradite preko posla sa nekretninama, građevinskim poslovima, uslužnim delatnošstima.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sa naglašenim znakom Blizanaca, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna, očekuje vas mnogo obaveza i rutinskih poslova koji vam oduzimaju dragoceno vreme. Osoba koju ste upoznali preko posla, zainteresovana je da vas bolje upozna. Promenljivo raspoloženje.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Tranzit razigranog, komunikativnog Meseca u Blizancima, preko astrološke kuće ljubavi i nadahnuća, nagoveštava flert sa nekim vazdušnim znakom. U večernjim satima očekuju vas poslovni dogovori o saradnji sa osobama koje žive u drugom gradu.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Ne prija vam pozicija Meseca u Blizanacima, koja u prepodnevnim satima može da rezultira i pogrešnim zaključcima i odlukama, kada se radi onekom novom poslu. Nekadašnja simpatija želi da stupi u kontakt sa vama. Oprez u saobraćaju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas