Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 6. ФЕБРУАР: Овнови на путу упознају шармантну особу, Девице обратите пажњу на здравље

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1707206402_shutterstock_1917276995-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Владаоци вашег знака, Марс и Плутон, симболи сукоба и моћи, близу Меркура, упозоравају на то да припазите шта и коме причате, али и потписујете. Слободни Овнови могу да упознају шармантну особу на краћем путу. Опрез у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера прави сјајан аспект са Ураном у вашем знаку доносећи вам успех и новац на професионалном плану. Међутим, на љубавном плану, звезде упозоравају на љубоморне сцене и посесивност као узрок проблема са вољеном особом.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур, планета бизниса и договора, у опасном друштву Марса и Плутона, доноси вам проблеме у сарадњи са странцима, као и у комуникацији са особама које носе униформу на раду. Емотивни партнер очекује више разумевања од вас.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Марс се приближио Плутону и Меркуру у осмој астролошкој кући, због чега би требало да поведете више рачуна о финансијама и да избегавате непотребне трошкове. Неко има жељу да пређе границу пријатељства с вама. Опрез у саобраћају.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Позиција планета које управљају вашим приватним бизнисом и контактима са странцима, упозорава на могућност проблема у пословању са особама које носе униформу на раду. Немојте да "падате" на слаткоречиве заводнике из пословног окружења.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Вашем владаоцу Меркуру, приљубљеном уз Плутон, приближио се Марс, планета сукоба, због чега можете да очекујете проблеме на послу, нарочито у односу са сарадницима и колегама. Сусрет са земљаним знаком у поподневним сатима. Уносите више витамина.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Добра позиција вашег владаоца Венера, која управља и вашим финансијама, доноси вам неочекивано увећање прихода преко паралелног или додатног посла. Али, напети аспекти владалаца ваших односа са партнером, упозоравају на љубоморне сцене.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Позиција ваших владалаца, Плутона и Марса, доноси вам проблеме у дому и породици, нарочито са млађим члановима. На љубавном плану, можете да очекујете сусрет са особом која ће вас одушевити већ на први поглед. Подложност повредама у кући.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Пазите се особа које вам се представљају у једном светлу, а заправо вам раде иза леђа. Поведите више рачуна о вредним ситницима и о томе шта потписујете. Добар аспект вашег владаоца Јупитера са Месецом, поподне, доноси вам увећање прихода.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец по подне улази у ваш знак и прави добар аспект са вашим владаоцем Сатурном, доносећи вам повољан договор са једном Рибом. Марс из вашег знака приближава се Плутону и Меркуру у пољу посла, водите рачуна како улажете новац.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Можете се наћи на мети трачева и оговарања, али и подметања, зато поведите више рачуна о правним оквирима пословања, детаљима уговора, чак и усмених договора. Слободне Водолије, на некој кућној прослави, очекује сусрет са шармантном особом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Чувајте се савета некога ко вам се у преподневним сатима представља као неко ко жели да вам помогне. Марс близу Плутона и Меркура, владаоца вашег љубавног живота, упозорава на проблеме и љубоморне сцене са вољеном особом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas