Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 6. FEBRUAR: Ovnovi na putu upoznaju šarmantnu osobu, Device obratite pažnju na zdravlje

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima

1707206402_shutterstock_1917276995-3-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Vladaoci vašeg znaka, Mars i Pluton, simboli sukoba i moći, blizu Merkura, upozoravaju na to da pripazite šta i kome pričate, ali i potpisujete. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju šarmantnu osobu na kraćem putu. Oprez u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera pravi sjajan aspekt sa Uranom u vašem znaku donoseći vam uspeh i novac na profesionalnom planu. Međutim, na ljubavnom planu, zvezde upozoravaju na ljubomorne scene i posesivnost kao uzrok problema sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa i dogovora, u opasnom društvu Marsa i Plutona, donosi vam probleme u saradnji sa strancima, kao i u komunikaciji sa osobama koje nose uniformu na radu. Emotivni partner očekuje više razumevanja od vas.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mars se približio Plutonu i Merkuru u osmoj astrološkoj kući, zbog čega bi trebalo da povedete više računa o finansijama i da izbegavate nepotrebne troškove. Neko ima želju da pređe granicu prijateljstva s vama. Oprez u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija planeta koje upravljaju vašim privatnim biznisom i kontaktima sa strancima, upozorava na mogućnost problema u poslovanju sa osobama koje nose uniformu na radu. Nemojte da "padate" na slatkorečive zavodnike iz poslovnog okruženja.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vašem vladaocu Merkuru, priljubljenom uz Pluton, približio se Mars, planeta sukoba, zbog čega možete da očekujete probleme na poslu, naročito u odnosu sa saradnicima i kolegama. Susret sa zemljanim znakom u popodnevnim satima. Unosite više vitamina.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Dobra pozicija vašeg vladaoca Venera, koja upravlja i vašim finansijama, donosi vam neočekivano uvećanje prihoda preko paralelnog ili dodatnog posla. Ali, napeti aspekti vladalaca vaših odnosa sa partnerom, upozoravaju na ljubomorne scene.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pozicija vaših vladalaca, Plutona i Marsa, donosi vam probleme u domu i porodici, naročito sa mlađim članovima. Na ljubavnom planu, možete da očekujete susret sa osobom koja će vas oduševiti već na prvi pogled. Podložnost povredama u kući.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pazite se osoba koje vam se predstavljaju u jednom svetlu, a zapravo vam rade iza leđa. Povedite više računa o vrednim sitnicima i o tome šta potpisujete. Dobar aspekt vašeg vladaoca Jupitera sa Mesecom, popodne, donosi vam uvećanje prihoda.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec po podne ulazi u vaš znak i pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam povoljan dogovor sa jednom Ribom. Mars iz vašeg znaka približava se Plutonu i Merkuru u polju posla, vodite računa kako ulažete novac.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Možete se naći na meti tračeva i ogovaranja, ali i podmetanja, zato povedite više računa o pravnim okvirima poslovanja, detaljima ugovora, čak i usmenih dogovora. Slobodne Vodolije, na nekoj kućnoj proslavi, očekuje susret sa šarmantnom osobom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Čuvajte se saveta nekoga ko vam se u prepodnevnim satima predstavlja kao neko ko želi da vam pomogne. Mars blizu Plutona i Merkura, vladaoca vašeg ljubavnog života, upozorava na probleme i ljubomorne scene sa voljenom osobom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas