Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЗА НЕДЕЉУ 2. ЈУЛ: Бику стиже неочекивани новац, а пред Водолијама изазови

Шта нас очекује на пољу посла, љубави и здравља?

1688278989_023065419a85ebc0a3e30a9498075cc48a3c7bf4.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Са Месецом у Јарцу у тригону са вашим владаоцем Марсом, предузимљиви сте и практични, што вам поподне доноси и новац који ћете уложити у сређивање дома. Мартовске Овнове обузима романтично расположење, па је увече могућ сусрет са Рибама.

Бик

Одговара вам прелазак Месеца из Стрелца у Јарца поподне јер вам доноси увећање прихода. Пружа вам се и прилика да на неком путу, предавању или семинару, упознате харизматичну особу. Ако сте у браку или дужој вези, љубавни живот биће узбудљивији.

Близанци

Са Месецом у осмој кући, очекују вас новчани добици и разговори о исплативим пословним аранжманима који ће се завршити конкретним договором. У преподневним сатима нећете бити начисто када се ради о емотивној вези са једном Водолијом.

Рак

Ваш владалац Месец расте пред сутрашњу фазу пуног Месеца, доносећи вам идеје у вези аранжмана са странцима, нарочито ако сте преко посла присутни у јавности. Са вољеном особом, могуће Вагом или Овном, планирате одлазак на заједнички краћи пут.

Лав

Окупирани сте великим плановима због добрих аспеката Месеца са Марсом у вашем знаку и Јупитером у пољу каријере, али вас истовремено муче проблеми које не можете тако лако да решите. Један Ован или Шкорпија даје вам до знања да му се допадате.

Девица

Августовске Девице очекује успех и новац, ако се баве креативним послом, раде у медијима, маркетингу, ИТ сектору. Допада вам се особа коју виђате на послу, али колебате се како би требало да реагујете на њене отворене изразе наклоности.

Вага

Рођенима у трећој декади, Месец у Јарцу доноси примамљиве пословне шансе, које не би смели да пропусте. Новац притиче из паралелног извора прихода, ако сте преко посла присутни у јавности. Водолија вам даје на знање колико јој значите.

Шкорпија

Позиција Месеца који управља пољем контаката са странцима, у добрим аспектима са владаоцима вашег знака, доноси вам новац. Ваши критеријуми су врло високи и не желите да вам неко ко не зна свој посао, квари планове. Не престајете да мислите на Лава.

Стрелац

Током дана, Месец из вашег знака прелази у Јарца и доноси вам увећање прихода, захваљујући договору са особама које раде са странцима. Са Венером и Марсом у Лаву, не можете да останете непримећени, па ни један Бик или Вага неће одолети вашем шарму.

Јарац

Улазак Месеца у ваш знак поподне доноси вам дозу практичности и рационалности и потрудићете се да завршите све обавезе на време. Послушајте савет Бика или Водолије, како бисте решили ситуацију која не иде у правцу у којем сте желели.

Водолија

Пред вама су велики изазови и улажете доста енергије како бисте постигли све оно што сте замислили на пословном и приватном плану, а замислили сте много. Новац вам притиче преко хонорарних аранжмана. Добијате СМС од Ваге или једног Бика.

Рибе

Месец из ватреног Стрелца касно по подне прелази у земљани знак Јарца, доносећи вам променљиво расположење. Ипак, то вас не омета у постизању циља који сте себи зацртали у чему вам помаже позиција Сунца, које симболизује подршку старије особе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas