Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОБИТНИ ДАН ЗА СВАКИ ЗНАК ХОРОСКОПА: Искористите прилику, можда вас судбина обрадује

Иако добитак на лутрији зависи од многих фактора, у циљу забаве није на одмет замислити како су нам наклоњене звезде.

1700312750_Foto-Shutterstock-horoskop-novcani.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Добитак на лутрији није условљен само једним фактором, на то утиче много њих. Међутим, свакако је забавно замислити како би нам биле звезде наклоњене у случају да одиграмо неку игру на срећу, а сваки хороскопски знак има одређени дан када је звездана срећа њему наклоњена.

 

Ован

Пошто је њихова владајућа планета Марс, а он влада уторком најбољи дан за Овнове да се окушају у игри на срећу је уторак. Марс доноси енергију и мотивацију тако да то повећава и шансу да постигну успех.

 

Бик

За Бика најповољнији дан да се окуша у играма на срећу је петак. То је дан којим влада Венера а она је планета лепоте и богатства. Петак доноси додатну дозу среће онима који се одлуче на лутрију

 

Близанци

За Близанце би среда могла бити идеалан дан за срећу и као дан који је повезан са Меркуром њиховом владајућом планетом, овај дан им доноси добру комуникацију и интелектуалну енергију  што би било свакакодобро и за игру бројева.

 

Рак

Први дан у недељи који је многима омражен, за Ракове би могао бити веома повољан када су игре на срећу у питању. То је дан који је повезан са Месецом и због тога им може донети срећу. Месец доноси осетљивост и појачану интуицију, а то је свакако од велике помоћи када је одабир правих бројева у играма на срећу у питању. 

 

Лав

Крај недеље за овај знак могао би бити обећавајући. Недеља је дан Сунца и срећан је за Лава. Сунце овом знаку доноси успех и сјај и то може бити шлагорт за добитак на лутрији.

 

Девица

За Девицу срећан дан је среда. Будући да је тај дан повезан са Меркуром, а то је влдајућа планета Девице, она доноси велику енергију у аналитици што је својствено за овј знак и то ће јој помоћи у одабиру правих бројева. 

 

Вага

Петак би могао да буде врло уносан дан за Вагу када игре на срећу у питању. Пошто се овај дан везује за лепоту и хармоничне односе, он доноси исто такву хармонију и на лутрији.

 

Шкорпија

За Шкорпију је срећан дан уторак. Овим даном влада Марс, који се везује за страст и трансформацију, а због тога би тај дан могао да буде од велике користи, те да им донесе победу у овим играма.

 

Стрелац

Срећан дан за овај знак био би средина недеље, односно четвртак, а тим даном влада Јупитер. Као владајућа планета која доноси обиље и срећу она повољно утиче и на игре на срећу у које се окуша овај знак.

 

Јарац

Субота је идеалан дан за Јарчеве, да купе листић и заокруже неке бројеве. Сатурн доноси дисциплину и организацију и то помаже код одабира неког стратешког броја.

 

Водолија

И за Водолије је субота идеална  јер им доноси иновативност и оригиналност под управом Сатурна. То ће им свакако бити корисно на лутрији ако се окушају. 

 

Риба

Четвртак је прави дан се Рибе окушају на лутрији,  а то је дан Јупитера. Тај дан повезан са растом и експанзијом тако да он доноси позитивне вибрације за играње лутрије.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas