Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Долази нам МЛАД МЕСЕЦ У ДЕВИЦИ: Стиже период када ћемо сви моћи да одахнемо, а највише ће утицати на ТРИ ЗНАКА

Млад месец ступа 15. септембра

1693914558_shutterstock_1702008364.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Иако је велики број планета ретроградан, млад Месец у Девици очекује нас 15. септембра и наговештава крај наших мука, али и почетак периода у којем ћемо коначно моћи да кренемо напред.

Овај положај Месеца доноси одређене карактеристике и утицаје на астролошке знакове.

Ево неколико кључних аспеката младог Месеца у Девици:

Аналитичност и прецизност

Девица је позната по својој аналитичности, реду и жељи за савршеношћу. Млад месец у Девици појачава ове особине у емоционалном контексту. Можда ћете осећати потребу да анализирате своје емоције и тражите начине како да их побољшате.

Радна етика

Овај положај Месеца подстиче радну етику и жељу за постизањем циљева. Може вас подстаћи да будете продуктивни и усмерени на своје обавезе. Такође, можете осећати задовољство када пружате помоћ другима и када постижете практичне циљеве.

Здравље и брига о себи

Овај положај Месеца може вас подстаћи да се посветите свом здрављу и благостању. Можете бити склони доношењу одлука које се тичу исхране, вежбања и општег здравог начина живота.

Детаљи и организација

Девица је знак који воли детаље и организацију. Млад месец у овом знаку може вас подстаћи да будете пажљивији према детаљима и да се посветите организацији свог живота.

Критичност према себи

Млад месец у Девици може донети тенденцију да будете превише критични према себи и својим поступцима. Важно је бити свестан ове тенденције и радити на самопоуздању и самоприхватању.

Астролошки гледано, пун Месец симболизује крај једног животног циклуса, док је млад резервисан за нове животне почетке.

Млад Месец у Девици снажно ће осетити Девице, Јарчеви и Бикови

Девица

Добар период да остварите нови план. Такође, коначно улазите у период када ћете моћи да донесете исправне одлуке. Како се датум младог Месеца поклапа да крајем ретроградног Меркура, засигурно је да ћете коначно кренути напред.

Јарац

Млад Месец у Девици доноси вам план о путовању и промену животне филозофије. Ваш поглед на свет ће да се промени и то ће бити позитивно за ваш будућни напедак.

Бик

Овај астролошки аспекат наговештава нови почетак у љубави, али и познанство које може да вам промени живот. Коначно ћете бити спремни емотивно да се отворите некоме.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas