Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДРЕВНИ РИМСКИ ХОРОСКОП: Погледајте који сте знак према астрологији за коју се верује да је најтачнија

Хороскоп древих Римљана је специфичан из мнгоо разлога

1712916140_Foto-Profimedia-horoskop-rimski.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Древни ромски хороскоп има 12 знакова као и хороскоп који познајемо, али то му је једина сличност са стандардним Зодијаком. Ромски хороскоп обавијен је посебним магичним велом и може да каже целу истину о свакој особи с невероватном прецизношћу.

Путир (21. 1 – 19. 2)

Овај знак карактерише промишљене и опрезне људе који избегавају исхитрене изборе. То су мирне и самоуверене особе које пажљиво вагају сваку своју одлуку. Међу њима можете наћи много филантропа, филозофа и учитеља.

Штит (20. 2 – 20. 3)

Представници знака су вредни, озбиљни и затворени људи који не пуштају странце у свој свет. Упркос овој чињеници, људе привлачи Штит, осећају смиреност и мудрост која извире из њега. Рођени у овом периоду по карактеру личе на стену, поуздани су и неуништиви.

Бодеж (21. 3 – 20. 4)

Бодеж у потпуности оправдава своју намену – делује брзо и без много размишљања. У овом знаку рађају се импулсивни људи, који због свог емотивног расположења често себи доносе невоље. Прво "боду" па тек онда размишљају да ли је то било неопходно.

Венац (21. 4 – 20. 5)

Овај знак је веома осетљив, узвишен и симпатичан. Венац привлачи уметност, воли да помаже људима, а понекад претерује и превише емотивно реагује на тривијалне догађаје. Људи рођени у овом периоду често су љубитељи луксуза, па се очајнички труде да створе удобност за себе.

Свећњак (21. 5 – 20. 6)

Свећњаци су мудри, пријатељски настројени, али веома тврдоглави. Овај последњи квалитет им понекад ствара проблеме. Истовремено, они одмах постају фаворити било које компаније. Највећи недостатак им је прекомерна крутост, а он је назива рационалном економичношчу.

Точак (21. 6 – 21. 7)

Рођенима у знаку Точка недостаје самопоуздања. Такви људи тешко праве било какве промене – оне их буквално узнемирују. Точак карактерише и неразумна сумњичавост према другима. Ипак, у овом знаку рађају се породични људи, фокусирани на срећу својих најмилијих.

Звезда (22. 7 – 22. 8)

Звезде су такве у стварном животу: сијају тако јако да очарају друге. То су уметнички, шармантни и харизматични људи који лако воде гомилу. Природном магнетизму Звезде једноставно је немогуће одолети.

Звоно (23. 8 – 22. 9)

Интелигентан, страствен и увек тежи новом знању - то су главне карактеристике Звона. Ово је вишеструка и развијена личност коју одликује одлучност, одлична интуиција и организација. Одличн је психолог који ће увек наћи праве речи и подршку у свакој ситуацији.

Новчић (23. 9 – 22. 10)

Новчићи су они ретки срећници који успеју да постану успешни у ономе што раде. Такви људи су одлични стручњаци који разумеју свој посао. Мудри, оптимистични и страшно активни новчићи инспиришу друге људе.

Дугачки бодеж (23. 10 – 21. 11)

Аналитичари снажног карактера који могу да промене овај свет јесу представници овог знака. Они су неустрашиви, храбри, самоуверени и упорно иду напред, превазилазећи све потешкоће на путу. Снага овог знака је његова отпорност на стрес, а његова слабост је у томе што није склон праштању.

Секира (22. 11 – 21. 12)

Поуздана и јака Секира никада неће изневерити другу особу. Ово је одговорна и поштена особа која живи по одређеним принципима. Али понекад јој такав положај може нанети штету.

Потковица (22. 12 – 20. 1)

Потковицу карактерише перфекционизам, жеља за професионалним растом и жеђ за свим новим. Ови људи цене сваки минут свог времена и сигурно га неће губити. Потковица је увек посвећена свом послу и својим најмилијима.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas