· · Коментари: 0
АСТРО

Два хороскопска знака лоше реагују на стрес: Да ли сте међу њима?

Кажу да је у великој мери, начин на који подносите стрес условљен вашим хороскопским знаком.

1642943597_0bcedf0103d797a9200c656ed8b6ab045343b816.jpg
Фото: Депосит

Стрес је узрок број један највећег броја болести данашњице. Све већи број људи не може да се носи са стресним ситуацијама које их окружују и то се видно одражава у погледу њиховог здравља. Стрес је узрок бројних проблема у породици, јер ако особа не зна како да се избори са стресом и проблемима на послу, она своју негативност и незадовољство преноси на чланове своје породице.

Стрес и хороскопски знаци

Елиминација стреса нажалост није тако једноставна. Дуг је пут који води до тога да се решавању проблема приступа хладне главе и тактички. С друге стране у великој мери, начин на који подносите стрес условљен је вашим знаком. Који су то знаци који се сламају под стресом.

Прочитајте још: МЕРКУР и МЕСЕЦ доносе проблеме: Ова четири датума у ФЕБРУАРУ биће ОПАСНА - обратите пажњу!

Лав

Упркос напорном труду чини се да Лав ретко стиже да све своје обавезе заврши на време. Дисертација од 500 страна треба да буде спремана за сутра? Децу треба покупити из вртића, а ручак још није спреман? Увек у трку, увек у лету, Лав је растрзан на сто страна и чини му се увек да је његов живот најкомпликованији. У свакој ситуацији са којом се суочава Лаву је од стране особа које му значе потребна потврда за његов труд, иначе га сматра узалудним. Иако је Лав обожаван у друштву као врло духовита и забавна личност, он би требало на своје проблеме да гледа више као на саставни део живота, а не на нешто што му изазива стрес, пише Пуре Wоw.

Девица

Девица свет посматра кроз лупу за увећавање, видећи при том све најситније детаље и недостатке одређених људи и ситуација. Она се труди да у сваком погледу буде савршена – граматички, хигијенски, нутриционистички, па опет чини јој се да ништа на чему ради није довољно добро. Управо због тога када ствари не крену како треба у очима једне Девице, мало је рећи да она сматра да се цео свет око ње руши. Шлаг крем који се није умутио како треба, је апсолутна катастрофа ако питате Девицу. Оно што треба да схвати је да ће они који је воле ценити њен труд и обожавати њену торту без шлага или са лоше умућеном варијантом.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.